Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Maig del 2024
EDUCACIÓ

La sala cívica de l'Antic Mercat acull la clausura el Programa d'Auxiliars de Conversa

L'Ajuntament i la Conselleria d'Educació continuaran treballant per a enfortir l'educació plurilingüe

La Conselleria d'Educació ha clausurat a Torrent el Programa d'Auxiliars de Conversa, una iniciativa que ha brindat suport al professorat dels centres educatius valencians en matèria lingüística. L'acte, celebrat a la Sala Cívica de l’Antic Mercat, ha comptat amb la presència de diverses autoritats com l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado; l'Agent consular dels Estats Units, Katherine Matles; el Cònsol general honorari de Polònia, Ramón Sentís Durán; la Vicecònsol general del Regne del Marroc, Dounia Essarghinie; el subdirector general d'ordenació educativa de la CEUO, Luís Torres Otero i el cap del Servei d'Educació Plurilingüe de la CEUO, Nicolau Manzando Sendra.



El programa, que ha desenvolupat la seua activitat al llarg del curs acadèmic, ha permés als auxiliars de conversa millorar les seues competències lingüístiques i pedagògiques, i ha contribuït a enriquir el procés d'aprenentatge dels estudiants a les aules.

 

Durant la clausura, l'alcaldessa de Torrent ha destacat la importància dels idiomes en un món globalitzat i ha valorat el paper fonamental que exerceixen els auxiliars de conversa en l'ensenyament de llengües estrangeres. "És fonamental que els estudiants tinguen l'oportunitat d'interactuar amb parlants natius i practicar l'idioma en contextos reals", ha assenyalat Folgado.



L'Ajuntament de Torrent, en el seu compromís amb la promoció de l'educació plurilingüe, ha col·laborat en la implementació d'aquest programa i ha reiterat el seu suport a iniciatives que fomenten l'aprenentatge de diferents idiomes entre els joves.



El Programa d'Auxiliars de Conversa de la Generalitat ha sigut una eina fonamental per a l'ensenyament de llengües estrangeres en els centres educatius valencians. A través de la seua participació en el programa, els auxiliars de conversa han pogut millorar les seues competències lingüístiques i pedagògiques, compartir la seua experiència i cultura amb els estudiants, enriquir el procés d'aprenentatge dels estudiants a les aules i fomentar la motivació dels estudiants cap a l'aprenentatge de llengües estrangeres.



L'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb la Conselleria d'Educació, continuarà treballant per a enfortir l'educació plurilingüe en el municipi. Es continuaran implementant programes i activitats que fomenten l'aprenentatge de diferents idiomes entre els estudiants, amb l'objectiu de preparar-los per a un món cada vegada més globalitzat i interconnectat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.198.227

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.