Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Maig del 2024
IGUALTAT

La Casa de la Dona reforça el programa de suport psicològic

Amplia el seu equip i ofereix tècniques innovadores per al benestar emocional i la salut mental

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Torrent ha fet un pas important per a millorar el programa d'acompanyament psicològic per a dones de Casa de la Dona, amb la incorporació de nous professionals i l'ampliació de serveis.



L'equip de psicòlegs s'ha vist ampliat amb la incorporació de Jessica Orjales, Marta Rubio i Daniel Navío, estudiants del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària de la Universitat CEU Cardenal Herrera, i Lidia Torralba, estudiant del Màster en Psicologia Jurídica i Forense de la UNIR (Universitat Internacional de La Rioja). Tots ells estan baix la direcció de Sandra Cascales, psicòloga clínica forense.



Gràcies a la incorporació d'aquests nous professionals, s'ha pogut ampliar el servei d'assistència a les dones usuàries de Casa de la Dona. Les dones ara poden accedir a sessions individuals i teràpies de grup amb major freqüència, la qual cosa permet millorar l'eficàcia del servei.



La metodologia diagnòstica i terapèutica que s'utilitza en el programa combina tècniques innovadores de neuromodulació amb Teràpia Cognitiu Conductual, enfocament sistèmic, EMDR, caixa d'arena (Sandtray), Teràpia Somàtica i Mindfulness, entre altres. Aquesta combinació de tècniques permet abordar les necessitats de les dones de manera integral i personalitzada.



Les usuàries del programa han mostrat una gran satisfacció amb l'atenció rebuda. Han destacat la professionalitat dels psicòlegs, la varietat de tècniques emprades i l'eficàcia del servei. La millora del programa d'acompanyament psicològic de Casa de la Dona és una mostra més d'aquest compromís del Consistori amb el benestar de les dones de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.45.29

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.