Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Maig del 2024
MÚSICA

El Concurs Nacional de Piano "Amparo Fandos" s'ajorna a 2025

Segons els socialistes es tracta d'"una falta de planificació de l'equip de govern al no haver-se realitzat els tràmits administratius"

El Concurs Nacional de Piano "Amparo Fandos" s'ha ajornat l'any 2025. Segons el Partit Socialista es tracta d'"una falta de planificació de l'equip de govern al no haver-se realitzat els tràmits administratius el que es tradueix en un menyspreu a la cultura de Torrent". Aquest certamen se celebra en la capital de l'Horta Sud des de 2007 i és un dels esdeveniments culturals amb major prestigi i arrelament a la nostra ciutat organitzat per l'Ajuntament juntament amb el Conservatori Professional de Música de Torrent.



"Amparo Folgado ha demostrat en tot just onze mesos al capdavant de l'Ajuntament, que l'única cosa que el preocupava era apujar-se el sou, posar-se xofer i organitzar festes de 40.000 euros per al seu lluïment personal. Gestiona una Gran Ciutat com és Torrent com si fóra el seu mas, fent retallades en Cultura i Tradicions per a pagar els seus capritxos, pagats amb la butxaca dels torrentins i torrentines", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.


Els socialistes exigeixen que torne la normalitat a la gestió del dia a dia de la nostra ciutat i que es respecten els esdeveniments culturals que han fet de la nostra ciutat un referent cultural en l'àmbit nacional. "És interminable la llista de disbarats i greuges d'Amparo Folgado contra les nostres associacions i col·lectius culturals. L'alcaldessa del PP s'ha obstinat a sepultar qualsevol herència cultural i, lluny de promoure i protegir les nostres arrels i senyals d'identitat, només busca promocionar la seua imatge personal a base de fotos i de titulars capciosos", denúncia Campos.

 

A més, el portaveu enumera alguns dels atacs als nostres esdeveniments culturals com la cancel·lació del festival 'Arrels de música i tradició'; la censura a la Setmana de la Memòria Històrica de Torrent i a la revista infantil en valencià 'Camacuc'; el menystinc a artistes valencians, mantenint a Torrent al marge dels actes programats amb motiu del'Any Estellés'; l'oblit' de la Setmana de l'Agricultura; la supressió de la tradicional Nit del Foc; o l'atac frontal a la nostra Llengua amb la programació de la recent Setmana de la Llengua...


Els socialistes insten a Amparo Folgado a recapacitar sobre les seues polítiques en matèria de Cultura i la discrepància entre les seues paraules i els seus fets: d'una banda, predica la concòrdia amb un somriure davant de les cambres, i per un altre sembra la discòrdia entre els torrentins i torrentines en el seu despatx.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.176.60

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.