Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Maig del 2024
BENESTAR ANIMAL

Un centenar de persones reben formació per a poder alimentar a les colònies felines

Les jornades s'han desenvolupat a través del SEPROA, la unitat d'Atenció Animal de la Policia Local de Torrent, que ha sigut l'encarregada d'impartir les formacions

La Regidoria de Sanitat, Consum i Atenció Animal de l'Ajuntament de Torrent, dirigida per Santiago Calatayud, ha organitzat tres jornades formatives per a l'obtenció del carnet d'alimentador de colònies felines. Prop d'un centenar de veïns han participat en aquestes activitats, on han aprés a gestionar les colònies de gats de manera responsable i a minimitzar els problemes que puguen sorgir en el seu entorn.



Les jornades s'han desenvolupat a través del SEPROA, la unitat d'Atenció Animal de la Policia Local de Torrent, que ha sigut l'encarregada d'impartir les formacions. Els participants han rebut informació sobre la gestió de colònies felines, alimentació, control sanitari i convivència responsable amb els animals.



La iniciativa ha tingut un gran acolliment per part dels veïns de Torrent, que han mostrat un gran interés a aprendre a cuidar els gats de les colònies i a col·laborar en la seua gestió. "Estem molt satisfets amb la participació en aquestes jornades", ha assenyalat Santiago Calatayud. "És una mostra del compromís dels torrentins i torrentines amb el benestar animal i la seua responsabilitat amb l'entorn".



El carnet d'alimentador de colònies felines és un document oficial que acredita al seu posseïdor per a donar menjar als gats de les colònies locals. Per a obtindre-ho, és necessari realitzar una formació específica i complir amb una sèrie de requisits.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.51.166

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.