Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimarts, 25 de Juny del 2024 a les 22:23:56 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Maig del 2024
POLÍTICA

Els socialistes acusen Folgado de gastar-se 28.000 euros per a "decorar el seu despatx"

La mateixa alcaldessa ha desmentit al principal partit de l'oposició aclarint que la inversió es realitzarà en la segona planta de l'edifici per a esmenar desperfectes produïts pel pas del temps i adequar-la a la normativa actual

Els socialistes han acusat l'alcaldessa, Amparo Folgado de gastar-se 28.000 euros per a "decorar el seu despatx". La pròpia màxima edil ha desmentit al principal partit de l'oposició, mitjançant un vídeo publicat en les seues xarxes socials on aclareix que, "els diners s'invertirà en la segona planta de l'edifici i no en el despatx per a esmenar desperfectes produïts pel pas del temps i adequar-la a la normativa de seguretat".



El PSOE qualifica aquesta despesa de "capritx" i ha volgut recordar "les despeses en festes elitistes com la de lliurament dels premis Carta de Poblament, amb servei d'àpats i balls i fotos d'Amparo Folgado amb els seus regidors i assessors, o la del mercat de Sant Gregori en la qual va balafiar altres 40.000 euros de fons europeus".



Mentre Folgado es defensa acusant el "partit sanchista i socialista de mentir i difamar una vegada més" i mostra les zones on s'escometrà les obres com la zona d'ascensors i la zona al voltant d'un mural decoratiu que "corre perill i condicionarem i aclareix que les obres que es faran és per a la millora de l'edifici". I finalitza dient a Andrés Campos i a Jesús Ros que, "no fa falta mentir, no fa falta enganyar i no fa falta difamar".
Neteja

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.172.50

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.