Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 10 de Maig del 2024
EDUCACIÓ

L'Antic Mercat acull la clausura del Curs d'Auxiliars de Conversa promovent el llenguatge en l'educació

El programa posa en relleu la importància del llenguatge com a eina fonamental en el procés educatiu

L'Antic Mercat acull la clausura del Curs d'Auxiliars de Conversa promovent el llenguatge en l'educació. El programa, que ha triat la Sala Cívica de l'Antic Mercat de Torrent com a escenari per a la seua clausura, posa en relleu la importància del llenguatge com a eina fonamental en el procés educatiu. Al llarg del curs, els alumnes han adquirit coneixements i habilitats que els permetran complementar la formació lingüística dels estudiants a les aules.



Després de mesos d'intens treball i aprenentatge, els participants del curs s'han reunit per a celebrar el final del curs acadèmic, compartir experiències i bones pràctiques, amb la finalitat de continuar millorant i perfeccionant la seua labor com a auxiliars de conversa en els centres educatius.



L'acte ha comptat amb la presència de figures rellevants de l'àmbit educatiu i cultural, com Katherine Matles, Agent Consular dels EUA, Said Drissi EL BOUZAIDI, Cònsol General del Regne del Marroc, Luis Torres Otero, subdirector general d'Ordenació Educativa de la CEUO, i Nicolau Manzano, cap del Servei d'Educació Plurilingüe de la CEUO.



El regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real, encarregat d'obrir l'acte, ha destacat la importància del llenguatge en l'educació, assenyalant que "el domini de diferents idiomes obri un món de possibilitats als estudiants, permetent-los comunicar-se amb persones de tot el món i accedir a noves oportunitats". Així mateix, Alonso del Real ha traslladat el ferm suport de la seua regidoria a aquesta mena d'iniciatives que contribueixen a la millora de la qualitat educativa a Torrent.



L'Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d'Educació, manté el seu ferm compromís amb la promoció de l'educació plurilingüe en el municipi. En aquest sentit, el Consistori secunda i col·labora en la implementació de programes i activitats que fomenten l'aprenentatge de diferents idiomes entre els estudiants, convençut que el multilingüisme és una eina essencial per al desenvolupament personal i professional dels joves.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.142.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.