Divendres, 21 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 13:33:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Maig del 2024

"Folgado poda el Pla Ficus" segons el Partit Socialista

El principal partit de l'oposició es lamenta que l'equip de govern ha deixat fora actuacions com l'última fase de Camí Reial, habitatges per a joves o locals per a associacions

"Folgado poda el Pla Ficus" segons el Partit Socialista. El principal partit de l'oposició es lamenta que l'equip de govern ha deixat fora actuacions com l'última fase de Camí Reial, habitatges per a joves o locals per a associacions. Els socialistes acusen la màxima edil. Reflecteix una vegada més la falta de lideratge i la inacció de l'actual equip de govern local fruit del pacte PP-Vox. "Resulta lamentable observar com l'Amparo Folgado es limita a canviar els projectes o a paralitzar els avanços impulsats per l'anterior equip de govern socialista, sense oferir propostes pròpies que responguen a les necessitats reals dels torrentins i torrentines, i només obsessionada per fer-se una foto i penjar-se una medalla sense haver corregut la carrera", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.


Cal destacar que tots els projectes presentats per l'alcaldessa del PP són "meres rèpliques d'iniciatives desenvolupades pel Partit Socialista, moltes d'elles incloses en el Pla FICUS i el procés del qual es trobava ja avançat i o únic que ha fet és retardar-los per a perjudici dels veïns i veïnes de Torrent".

 

"Amparo Folgado, lluny d'aportar el seu propi pla de ciutat, es limita a canviar noms i usurpar el mèrit d'iniciatives prèviament treballades per un equip de govern socialista en col·laboració amb els tècnics municipals i els torrentins i torrentines: la renovació de la gespa i les tanques del Sant Gregori, la reparació de la piscina La Cotxera, la millora del bar i de l'accessibilitat en la piscina del Vedat, la instal·lació d'un ascensor en el pavelló El Vedat, la urbanització del carrer Major, la rotonda de Masia del Jutge..." segons el seu portaveu, Andrés Campos. 

 

"El seu projecte de Gran Torrent consisteix a podar el Pla Ficus i arrancar-li alguna de les seues branques principals, com la urbanització de l'última fase de Camí Reial, la construcció d'habitatges per a joves o l'habilitació de locals per a les associacions i col·lectius locals, entre altres. Ha convertit el Pla FICUS en el Pla Matoll", matisa Andrés Campos.


El PSOE de Torrent exigeix un vertader compromís amb el progrés i el benestar dels veïns i veïnes de Torrent: "És hora que Folgado deixe d'obstaculitzar la mateixa gestió municipal i d'apropiar-se del treball dels altres, que execute tots els projectes socialistes heretats i comence a presentar projectes propis que realment impulsen el desenvolupament de la nostra ciutat. És hora que destine la dinerada que s'està deixant en capritxos i en festes elitistes a resoldre els problemes dels torrentins i torrentines".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.158.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.