Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Maig del 2024
BENESTAR SOCIAL

Els centres de majors rebran 140.000 euros per a la millora de les seues instal·lacions

La inversió s'emmarca dins de la primera fase del Pla d'Inversions llançat per l'equip de govern

Els centres de majors de la localitat de Torrent rebran 140.000 euros per a la millora de les seues instal·lacions i el seu equipament. El pressupost s'inclou dins de la primera fase del Pla d'Inversions de l'equip de govern. Concretament, en el Centre de Majors Verge de l'Olivar està previst l'ampliació de la cuina i de la zona d'emmagatzematge i quart de neteja del bar-cafeteria, així com la creació de nous espais de treball per al personal del centre.



En el Centre de majors del carrer Bellido la reparació d'humitats, pintura i desperfectes, a més d'actuacions en la cuina del bar-cafeteria per a complir la normativa vigent i condicionament d'un espai de treball per al personal de consergeria. Quant al Centre social del Xenillet, es donarà un repàs de pintura en tot el centre i adequació de l'espai de l'entrada.



En el Centre social Santo Domingo es realitzarà l'adequació dels espais de treball i adaptació dels banys per a complir amb la normativa d'accessibilitat, a més de reposició del mobiliari deteriorat i adquisició de nou mobiliari per als nous espais de treball.



El regidor de Serveis Socials, Arturo García, ha afirmat que "aquestes inversions són necessàries perquè els nostres centres de majors i socials siguen espais moderns, funcionals i acollidors on els usuaris puguen gaudir d'una àmplia gamma d'activitats i serveis".



L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha assenyalat que "aquestes inversions se sumaran a les futures accions a les quals ens hem compromés com són, la construcció d'un Centre de Dia amb l'ajuda de la Diputació de València i la futura ubicació del Centre de majors Sant Enric".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.68.104

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.