Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Maig del 2024

El PSOE acusa Folgado de gastar-se 40.000 euros de fons europeus en una festa

El principal partit de l'oposició qualifica de "despesa desproporcionada" en la reinauguració del Mercat de Sant Gregori

El PSOE qualifica de "malbaratament" els 40.000 euros pagats amb fons europeus en una festa celebrada en el Mercat de Sant Gregori. Un esdeveniment que per al principal partit de l'oposició té "un alt cost per a les butxaques dels torrentins i torrentines" celebrat el mes de desembre passat i que va durar "poc més una hora, en la qual no va faltar el vi i el cava, i en el qual a penes van participar uns 400 convidats, és a dir, la despesa mitjana per assistent va ser d'uns 100 euros". Segons les seues xifres, "només en l'organització de l'acte es van destinar 17.666 euros, despesa al qual es van afegir 12.000 euros més en servei d'àpats i un castell de focs artificials per 7.000 euros", tot això pagat amb fons europeus FEDER de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI).



El portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, ha qüestionat la gestió dels recursos públics per part de l'equip de govern del PP-Vox, emfatitzant que "aquests fons europeus haurien de ser destinats a projectes que veritablement beneficien a la ciutadania i no a incrementar la despesa en autobombo de l'alcaldessa, més preocupada per la seua imatge que per resoldre els problemes reals dels torrentins i torrentines".



Els socialistes afirmen que, "crida l'atenció que l'equip de govern PP-Vox en el moment de la "reinauguració" del mercat sí que tenia pressupost per a una nova festa per a lluïment propi, però no per a solucionar les deficiències que encara existien en el mercat i finalitzar així les obres en la seua part més funcional i que afectava els llocs de venda". Una realitat, afirmen des del PSOE, "que es reflectia en una acta del 9 de novembre de 2023 de la inspectora de Sanitat, on s'evidenciaven humitats en les parets, sòls alçats o finestrals en mal estat, i en la qual instava l'Ajuntament a esmenar les deficiències detectades".

 

Unes actuacions en les quals l'Ajuntament invertirà ara prop de 155.000 euros. "Bé haurien aprofitat eixos 40.000 euros a avançar part les obres que tant reclamaven i que quasi mig any després continuen esperant venedors i usuaris, i no a malbaratar-los en una de les tantes festes elitistes a les quals ens està acostumant Amparo Folgado", argumenta Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.141.177

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.