Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Maig del 2024
EDUCACIÓ

Educació expedienta a la UTE que va deixar sense transport a 115 alumnes de L'Encarnació

Al costat d'aquests alumnes del centre d'educació especial es van veure afectats 1.300 alumnes a l'inici del curs escolar durante onze dies

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha resolt l'expedient obert contra l'UTE Escolar València V5 per les incidències de servei en el transport que es van produir en l'inici del curs escolar 2023-2024 i que van deixar a 1.300 alumnes, entre ells 115 alumnes del col·legi de L'Encarnació, sense servei de bus escolar durant onze dies lectius.



La Conselleria d'Educació ha acordat la imposició de 280.900 euros per aquests incidents de servei, que se sumen als 180.273,72 euros que ja van ser reduïts de l'import corresponent a la facturació mensual pels serveis no prestats conforme a l'exigit.



D'aquesta manera, el Consell ha descomptat un total de 461.173,72 euros per aquestes incidències que espera no es tornen a produir en el futur, ja que de ser així implicaria sancions més greus i fins i tot una possible rescissió del contracte.



L'expedient s'ha elaborat detingudament al llarg de diversos mesos, complint així amb tots els terminis previstos perquè l'empresa tramitara les seues al·legacions. Després d'estudiar des de la Conselleria d'Educació les al·legacions presentades per l'operadora del transport escolar del lot 5 de València, s'ha procedit a resoldre l'expedient.

L'UTE Escolar València V5 realitza actualment més de 110 expedicions diàries i per això, des de diferents departaments de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, s'han disposat tots els mitjans necessaris per a garantir que el servei es preste amb total normalitat.



Dels 18 lots en els quals es distribueix el nou contracte de transport escolar per a centres docents de titularitat de la Generalitat, totes aquestes incidències van ocórrer en el mateix lot, operat per empreses integrades majoritàriament pel grup gallec Monbus.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.75.97

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.