Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Maig del 2024
POLÍTICA

Noves Generacions llança una campanya per a mobilitzar el vot en les eleccions europees

Baix el lema "El teu vot compta!", la campanya se centrarà a conscienciar a la població, especialment als joves, sobre la importància de la seua participació en el procés electoral

En vista de les pròximes eleccions europees que tindran lloc el 9 de juny, Noves Generacions del Partit Popular de Torrent anuncia l'inici d'una campanya estratègica destinada a mobilitzar el vot dels ciutadans en aquest important esdeveniment democràtic.



Conscients del paper fonamental que exerceixen les eleccions europees en el futur del nostre continent, Noves Generacions del Partit Popular de Torrent es compromet a impulsar la participació de Torrent, i per això vol promoure la importància de l'exercici del vot com un dret fonamental.



Sota el lema "El teu vot compta!", la campanya se centrarà a conscienciar a la població, especialment als joves, sobre la importància de la seua participació en el procés electoral. A través de diverses activitats, Noves Generacions de Torrent buscarà informar, motivar i comprometre als ciutadans perquè exercisquen el seu dret al vot de manera informada i responsable.



"En un moment crucial per al futur d'Europa, és fonamental que cada veu siga escoltada. Volem assegurar-nos que els ciutadans de Torrent estiguen plenament informats sobre les eleccions europees i comprenguen l'impacte que les seues decisions", destaca Daniel Novoa secretari comarcal de NNGG Horta Sud i representant de NNGG Torrent.



La campanya també posarà èmfasi en els valors i principis que representa el Partit Popular en l'àmbit europeu, destacant el seu compromís amb el progrés, l'estabilitat i la unitat d'Europa. Noves Generacions del Partit Popular de Torrent convida a tots els a unir-se a aquesta iniciativa i a fer sentir la seua veu en les eleccions europees del 9 de juny. Junts, podem construir un futur pròsper i solidari per a Europa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.97.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.