Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Maig del 2024
COMERÇ

El Mercat de Sant Gregori disposarà de un espai per a degustar els seus productes

Aquest Coffee Corner té com a objectiu donar visibilitat a l'oferta que s'ofereix en aquest espai que compta també amb una sala d'exposicions

El Mercat de Sant Gregori tindrà un Coffe Corner, un espai dedicat a la degustació dels productes que s'ofereixen en el mercat que compta a més amb una sala d'exposicions. L'objectiu és dotar de major visibilitat a aquest espai i per a això al costat d'aquest espai de degustació començaran una sèrie d'actuacions com la millora de les parades del mercat i la instal·lació d'una nova il·luminació exterior amb tecnologia LED, destacant la presència del mercat en el barri de l'Eixample i fomentant la seua visibilitat.



L'alcaldessa Amparo Folgado, ha destacat la ferma aposta del Consistori per revitalitzar els mercats municipals: "El Mercat Sant Gregori està més viu que mai i aquestes noves inversions demostren el nostre compromís per millorar l'experiència dels clients i les condicions de treball dels venedors".



Folgado ha posat l'accent en la programació cultural que s'està desenvolupant a la sala multiús, amb la pròxima exposició "Sorolla - Luz i expresión" com a principal referent: "En només quatre mesos des de l'obertura de l'Espai Sant Gregori, ja hem acollit dues exposicions i la pròxima serà de Sorolla. Això demostra el dinamisme d'aquest espai i el seu potencial com a centre cultural i de compres de proximitat en el barri".



Per part seua, la regidora de comerç Sandra Fas, ha assenyalat que "Les obres que escometrem responen a les peticions dels venedors i pretenen crear un mercat més atractiu, còmode i funcional." A més, ha volgut destacar que "el Coffee Corner serà un nou espai on els clients podran gaudir dels productes típics del mercat en un ambient agradable."



Un mercat en constant evolució
Les obres de millora del Mercat Sant Gregori se sumen a les ja realitzades en 2023. Aquestes actuacions, al costat de la programació d'activitats culturals i la creació del Coffee Corner, convertiran al Mercat Sant Gregori en un referent comercial, cultural i social del barri de l'Eixample. L'Ajuntament de Torrent, amb aquestes inversions, reforça el seu compromís amb el comerç de proximitat, la dinamització dels barris i la creació d'espais públics atractius i funcionals per als ciutadans.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.212.71

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.