Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 06 de Maig del 2024
URBANISME

L'Ajuntament de Torrent presenta la I Fase d'Inversions de 2024

El pressupost d'aquesta primer part del pla, aprovat ja en Junta de Govern, ascendeix a més de dos milions d'euros

L'estadi de Sant Gregori ha sigut l'escenari triat per l'equip de govern per a presentar la Primera False d'Inversions per a aquest any 2024. I seran les infraestructures esportives les que rebran el muntant més elevat de diners que s'acosta al milió d'euros. Concretament dels més de dos milions d'euros, aprovats ja en Junta de Govern, es destinara la meitat a renovar la gespa de l'estadi de Sant Gregori, deteriorat i en molt males condicions, el clos perimetral del camp i un estudi de les actuals graderies de tribuna que ascendeix a més de mig milió d'euros.

 

En aquesta primera fase també es va escometre obres en la piscina de la Cotxera per un import de més de 200.000 euros per a arreglar el got de la piscina i més de 100.000 euros per a instal·lar plaques fotovoltaiques. També es millorarà l'accessibilitat de la piscina de Parc Central per més de 80.000 euros. A més, s'invertirà en la construcció d'un ascensor elevador en el Pavelló Esportiu El Vedat, per a poder accedir a les graderies.

 

Unes altres de les inversions que ha destacat l'alcaldessa, Amparo Folgado és les obres de reurbanització del carrer Major que es realitzarà en fases. Un projecte que s'ha modificat perquè l'actual equip de govern vol que es conserve el nombre més gran de places d'estacionament, que eliminava el projecte original. "Pensant en els veïns del Centre Històric, és importantíssima la reurbanització del carrer Major i que també puguem conservar el nombre més gran d'estacionaments per a aquests veïns, unes obres que consensuarem amb ells", ha aclarit Folgado.

 

Aquest Pla d'Inversions abordarà l'enllumenat públic sobretot en el primer tram de l'Avinguda al Vedat per a augmentar la visibilitat a les nits. L'adquisició de bancs per a places i parcs, així com bol·lards i inversions en l'embelliment de la ciutat, són unes altres de les inversions previstes per a enguany.

 

La Casa de la Cultura també està dins d'aquest pla on es remodelarà un espai que es convertirà en una Sala de Bodes per a descongestionar els matrimonis civils que, hui dia, se celebren en l'edifici de l'Ajuntament "donant-li més dignitat a aquest moment i descongestionar el dia a dia dels funcionaris".

 

També la Torre és una altra de les infraestructures que abordarà aquest pla per a solucionar els problemes d'humitats en la segona planta del monument que manté la Torre tancada. Segons el delegat d'urbanisme, Jose F. Gozalvo ha calculat que, "les obres estaran finalitzades d'ací a sis mesos".

Les inversions presentades hui en el Camp de Futbol Sant Gregori formen part de la primera fase d'inversions previstes per a enguany i amb càrrec a dos préstecs que van ser sol·licitats en el seu moment per l'anterior equip de govern socialista. Segons fonts municipals, el romanent de tresoreria s'invertirà en una fase d'aquest pla d'inversions que es donarà a conéixer prompte, ja que el romanent ha de ser invertit abans que en finalitze 2024.

 

L'alcaldessa ha assenyalat que aquest equip de govern està treballant per a invertir en el que realment necessiten els ciutadans i que "Junts, estem recuperant el Gran Torrent i construint una gran ciutat millor per a tots." Segons ha afirmat "estem canviant Torrent. Reurbanitzarem carrers molt necessaris, crear noves rotondes que eren reivindicacions històriques, millorarem les nostres instal·lacions esportives, i a embellir la nostra ciutat, perquè volem molt més per a Torrent i volem tornar a sentir-nos orgullosos de ser torrentins i torrentines, amb un govern que escolta els seus veïns".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.218.97

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.