Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Dilluns, 06 de Maig del 2024
FUTBOL SALA

L'Hispànic Fuensanta empata a tres fora enfront del CFS l'Olleria la Vall d'Albaida

El partit va arrancar vibrant per als dos equips encara que els locals eren els que portaven el pes i el joc del partit

L'Hispànic Fuensanta empata a tres anara de casa enfront del CFS l'Olleria la Vall d'Albaida. Partit avançat al divendres nit en el municipal de l'Olleria, els de Torrent, jugaven dues trobades al mateix temps, davant els de la Vall i la trobada que es disputava en terres castellonenques entre l'Alcora i Borriana, els hispànics havien de sumar si o si per a mantindre una certa diferència sobre Borriana, es va acabar sumant un punt d'or, però alguna cosa pas en L´l'Alcora que els locals van veure com en la segona meitat van passar d'un 4-2 a favor, acabant amb un 5-6 i l'expulsió dels seus dos delegats en els últims 5 minuts.

El CEF Hispànic es va presentar en l'Olleria sota mínims i amb dos juvenils, només huit jugadors del primer equip, d'ells dos porters per a un partit que es presumia seriosa molt viu i intens, però les lesions continuen fent molt mal als guerrers, que a base d'arpa i coratge continuen sumant punts, encara que molt a poc a poquet són ja set jornades sense perdre.

El partit arranque vibrant per als dos equips encara que els locals eren els que portaven el pes i el joc del partit, els valencians, per contra, intensos en defensa i ràpids a la contra obtenien les seues ocasions de gol, van ser els locals els primers a encendre l'electrònic després d'un fort tir exterior d'Alejandro que posava l'1-0, els de negre trauen de centre jugat de Carlos que combina amb Crysthofer que remata rebutja el porter i Carlos finalitza amb l'esfèric en el fons de la xarxa i posa l'1-1, les jugades es continuen generant en les dues àrees, tornarien a avançar-se els de casa per mitjà d'Álvaro en jugada d'estratègia al servei d'un córner, el joc segueix els mateixos termes de l'inici i en el minut 18 en joc de cinc, després d'un servei de banda Nassim torna a posar taules en la trobada 2-2, resultat amb el qual s'arriba al descans.

La segona meitat, L'Olleria sabedor del poc fons d'armari dels de Torrent, fiquen una marxa més al partit amb un joc més intens, movent molt la defensa visitant i molt tir exterior, els de Roberto estaven patint molt davant tanta intensitat, no obstant això, robatori dels hispànics jugada personal de Pablo que deixa la pilota a Crysthofer perquè avance a l'Hispànic per primera vegada en la trobada 2-3 als quatre minuts de la segona meitat, els de la població del vidre assetgen als guerrers que cada vegada van perdent manxa segons avança el partit en un ritme tan alt, seriosa novament Álvaro el que amb un fort tir exterior en el minut 27 posa el 3-3, els deu últims minuts els de Robert pateixen un assetjament molt intens, que a base d'arpa i coratge en defensa i un espectacular Edu aguanten fins a la botzina final.

Punt que serveix de molt per a mantindre la il·lusió de la salvació, simplement fent el mateix que faça Borriana en les dues jornades que queden. Els hispànics mantenen 3 punts de diferència sobre els castellonencs que la pròxima jornada reben a Sogorb en lluita per ser subcampió, mentre que Hispànic és molt possible que juguen la seua trobada davant Maristes el 14 de maig en el municipal torrentí Anabel medina, els col·legials es juguen molt també per a ficar-se en la copa del Rei de la pròxima temporada.