Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Maig del 2024
URBANISME

En marxa les obres de millora de la rotonda entre Perelló i Perellonet en el polígon del Mas del Jutge

A més de la millora de la rotonda s'estan adaptant voreres a persones amb mobilitat reduïda i connectant el carril bici amb la passarel·la per als vianants que uneix el nucli urbà amb el polígon industrial

L'Ajuntament de Torrent ha emprés un projecte integral de millora en la rotonda situada entre els carrers Perelló i Perellonet del polígon industrial Mas del Jutge. Aquest matí, l'alcaldessa, Amparo Folgado, i el regidor d'urbanisme, José Francisco Gozalvo, han visitat les obres al costat dels representants de l'Associació Empresarial de Torrent (ASET).


Les obres de la rotonda que s'estan executant a cost zero gràcies al Consell Agrari Municipal, abasten diversos aspectes per a optimitzar el trànsit de vehicles i per als vianants, així com el seu entorn. Entre les millores cal destacar l'ordenació i ampliació de la rotonda: S'ha redefinit l'espai de la rotonda per a millorar la fluïdesa del trànsit i la seguretat viària. Sobre ella s'ha instal·lat una gran roda de molí com a element decoratiu i distintiu. Mancant la seua instal·lació, la rotonda també comptarà amb ornamentació vegetal.


Al costat d'ella, s'està millorant la vorera del carrer Perelló. Entre altres treballs, s'està condicionant la vorera per a garantir una connexió fluida amb la passarel·la per als vianants que uneix el polígon industrial amb el nucli urbà de Torrent. També s'ampliarà el carril bici per a fomentar la mobilitat sostenible, connectant-lo amb la xarxa ciclista del municipi i a la passarel·la per als vianants.


D'altra banda, s'està actuant en nom de l'accessibilitat universal, rebaixant les voreres per a facilitar el trànsit de persones amb mobilitat reduïda i ampliant la vorera en l'encreuament mitjançant una "orella" que augmenta la visibilitat i seguretat del vianant, especialment rellevant a causa de la pronunciada pendent de l'encreuament.
Aquestes actuacions responen al compromís de l'Ajuntament de Torrent amb les empreses i treballadors del polígon industrial Mas del Jutge.

 

L'alcaldessa, Amparo Folgado, ha ressaltat que "aquesta és només la primera d'una sèrie d'accions que durem a terme per a millorar la connectivitat per als vianants i els accessos al polígon amb bici i patinet". Així mateix, Folgado ha afegit que "estem treballant també en altres obres que donaran resposta a una històrica reivindicació de les empreses i treballadors del polígon industrial".


Cal destacar que aquestes millores se sumen a la recent signatura del conveni per a la construcció de la futura estació d'ITV de Torrent en el polígon, la qual cosa demostra el ferm suport del consistori al desenvolupament i competitivitat del teixit empresarial de la zona.


Amb aquestes iniciatives, l'Ajuntament de Torrent consolida la seua aposta pel polígon industrial Mas del Jutge, impulsant el seu creixement sostenible i ateses les necessitats dels qui allí treballen.
Les obres en la rotonda i la vorera del carrer Perelló formen part d'un pla integral de millora del polígon industrial Mas del Jutge, amb l'objectiu de convertir-lo en un espai modern, accessible i competitiu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.204.83

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.