Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Maig del 2024
OCUPACIÓ

Idea't torna amb la II Marató d'Entrevistes ''SomTalent''

Serà el pròxim 24 de maig en el centre comercial de les Amèriques i té com a objectiu connectar el talent local amb empreses de la zona que busquen ampliar els seus equips

IDEA'T torna amb la II Marató d'Entrevistes ''SomTalent'' el pròxim 24 de maig. L'esdeveniment tindrà lloc en el Centre Comercial les Amèriques de 9.00 a 14.00 hores i té com a objectiu connectar el talent local amb empreses de la zona que busquen ampliar els seus equips.



La proposta ofereix als assistents l'oportunitat de participar en entrevistes cara a cara amb més de 40 empreses i optar a més de 100 ofertes d'ocupació. Tal com ha assenyalat Sandra Fas, regidora de Comerç, Mercats i Ocupació, "l'Ajuntament de Torrent continua treballant per a millorar l'ocupabilitat dels nostres veïns i veïnes, impulsant iniciatives com aquesta Marató d'Entrevistes que connecta a les empreses locals amb els ciutadans a la recerca de treball''. Així mateix, ha volgut animar "a totes les persones interessades al fet que s'inscriguen en les ofertes que més s'ajusten al seu perfil i aprofiten aquesta oportunitat per a trobar una nova ocupació."



Les persones interessades a participar en la Marató d'Entrevistes han d'inscriure's prèviament en les ofertes d'ocupació que els interessen a través de la plataforma www.torrent.somtalent.es. El termini d'inscripció estarà obert fins al 21 de maig.



Una vegada inscrits, i si les empreses determinen que el perfil s'ajusta a les seues necessitats, es posaran en contacte per a concertar una cita. Les entrevistes es realitzaran durant tot el matí del 24 de maig en el Centre Comercial les Amèriques.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.85.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.