Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Abril del 2024
TEATRE

Teatre, música i dansa, en l'Auditori de Torrent

Des d'una comèdia musical que té com a protagonistes a Luis Mariano i Carmen Sevilla, passant per un espectacle homenatge a Sorolla, per a finalitzar amb Estimats Parells, una deliciosa comèdia sobre les relacions familiars

Aquest cap de setmana arriba a l'Auditori de Torrent carregat d'interessants propostes. Des d'una comèdia musical que té com a protagonistes a LUIS MARIANO i CARMEN SEVILLA, passant per un espectacle homenatge a SOROLLA, per a finalitzar amb ESTIMATS PARELLS, una deliciosa comèdia sobre les relacions familiars.


TORNAR és una emocionant comèdia musical ambientada en 1952, durant el rodatge de la pel·lícula "Violetes imperials", protagonitzada pels inoblidables Luis Mariano i Carmen Sevilla. Luis Mariano vol que els seus pares, exiliats a França, puguen tornar a la seua terra. Però no tenen passaport. Serà capaç d'aconseguir-ho amb l'ajuda de Carmen? Un espectacle amb meravelloses cançons i una gran història d'amor i amistat. Una comèdia musical de Juan Carlos Rubio magistralment interpretada per Christian Escuredo, Carmen Raigón, Didac Flores i Marta Valverde. La funció serà el divendres 3 de maig a les 20 h.


PARAULA, MÚSICA I DANSA PER A JOAQUÍN SOROLLA és un espectacle original i únic, entorn de la figura del més internacional dels nostres pintors, constituint la primera producció contemporània íntegrament realitzada per a portar l'obra i vida de Joaquín Sorolla als escenaris. Una proposta de MEDITERRANEAN GUITAR, un conjunt d'artistes valencians que engloba diferents disciplines i estils fusionant el seu art i instruments, per a celebrar l'Any Sorolla. A partir de relats i poemes inèdits, creats específicament per a aquest espectacle per escriptors valencians o establits en la nostra Comunitat, ens oferiran un recorregut per la vida i obra d'aquest genial pintor, entre versos (en la veu de Gloria Sevilla), guitarra (Toni Cotolí), cello (Gloria Aleza) i dansa (Irene de la Rosa), i la projecció d'una selecció de fotografies i de les obres que han inspirat als escriptors. La funció serà el dissabte 4 de maig a les 20 h.


La veterana COMPANYIA TEATRE MICALET porta a l'Auditori una versió en valencià de la comèdia ESTIMATS PARELLS, dels francesos Emmanuel i Armelle Patron. Una comèdia que ens parla de l'educació dels fills, de l'amor, dels diners i de les contradiccions pròpies de l'ésser humà. Anna i Vicent, dos professors jubilats, convoquen els seus tres fills, ara adults independents, per a anunciar-los una cosa molt important que canviarà les seues vides de dalt a baix. Una reflexió cínica sobre la fragilitat de la condició humana, una comèdia irresistible que ens parla de la inconsistència dels "bons" sentiments. La funció serà el diumenge 5 de maig a les 20 h.


Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.93.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.