Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 18 de Octubre del 2024 a les 12:23:49 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Imatge d'arxiu de la signatura del projecte de l'ITV en Torrent en 2022 Imatge d'arxiu de la signatura del projecte de l'ITV en Torrent en 2022
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Abril del 2024

Els socialistes acusen Folgado de paralitzar projectes socialistes necessàries per a la ciutat

Segons el principal partit de l'oposició el govern de PP-VOX ha deixat oblidades obres com la rotonda de la Masia del Jutge o la segona fase de Camí Reial

l Partit Socialista ha acusat l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, de paralitzar projectes iniciats pel seu anterior govern i que són necessàries per a la ciutat. Entre les obres "oblidades" està la rotonda del Mas, reclamada pels empresaris o la urbanització de la plaça de Sant Pasqual, de l'última fase de Camí Reial, del barri de l'Alter o del carrer Major.



Els socialistes recorden que en els mesos al capdavant de la gestió de Torrent d'Amparo Folgado i de PP-Vox en la Generalitat, l'Ajuntament de Torrent ha deixat perdre subvencions per a després tornar a sol·licitar-les, o ha modificat o alentit projectes per a en acabar "anunciar-los com a novetat", com el de la nova àrea Infantil de Parc Central, projectada pels socialistes amb tots els xiquets i xiquetes de Torrent, la Ciutat de la Justícia o el Nou Centre de Salut de Parc Central. D'igual manera, les instal·lacions esportives de la ciutat esperen que s'executen les millores planificades des de fa mesos i que comptaven amb crèdit, com el canvi de la gespa del Sant Gregori o la renovació de la piscina de la Cotxera.



"Amb aquesta obsessió de retorçar la realitat i de tractar de manipular a la societat l'única cosa que aconsegueix Amparo Folgado és paralitzar la ciutat i perjudicar els nostres veïns i veïnes, que han d'esperar mesos o anys per a beneficiar-se de projectes que en moltes ocasions ja compten amb els tràmits avançats i que només ha de portar-los a la realitat", matisa el portaveu socialista, Andrés Campos.



Nova ubicació per a la ITV
El PSOE també ha criticat el canvi d'ubicació de la futura ITV de Torrent. Segons els socialistes torrentins, mesura que provocarà que s'haja de modificar el PGOU i que l'Ajuntament inicie un llarg procés administratiu que comporta que, en el millor dels casos, "la previsió que la ITV puga estar llesta es retarde al segon semestre de 2026".

 

Una estació d'ITV que en 2023, recorden des del PSOE, ja hauria d'estar en funcionament després d'avançar-se tots els tràmits necessaris, després del conveni signat el febrer de 2022 per l'alcalde Jesús Ros i el conseller d'Economia de l'anterior govern del Botànic, Rafael Climent.



"La modificació de la ubicació de la nova ITV a Torrent és l'última de les maniobres amb les quals Amparo Folgado, davant la seua falta de projecte per a Torrent, tracta d'enganyar els torrentins i torrentines, disfressant d'iniciativa pròpia el treball d'anys de govern socialista a Torrent i en la Generalitat", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.17.193

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.