Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Dilluns, 29 de Abril del 2024
FUTBOL SALA

Hispànic Fuensanta masculina es complica la salvació després d'un empat enfront del Moixent

L'equip necessitava la victòria per a deixar fora de la lluita a moixentins i mantindre la diferència de set amb Borriana

Partit clau per a les aspiracions hispàniques en la lluita per la salvació, hispànics i moixentins, guerrers contra guerrers, en joc una mica més de tres punts, els dos equips en lluita per la salvació, Hispànic, necessitava la victòria per a deixar fora de la lluita a moixentins i mantindre la diferència de set amb Borriana.

Partit poc vistós i amb moltes imprecisions, els de Moixent sempre han estat un punt més motivat que els valencians, una primera meitat amb poques ocasions en totes dues àrees, joc poc brillant i molt tir de fora que anaven contra el defensor o fora, poques jugades combinades que es poguera dir, defenses molt avançades en tots dos equips amb pressions quasi individuals en molts moments, brillant el treball defensiu i poc atractiu el joc ofensiu en els primers 20 m.

La segona meitat, molt semblant a la primera, encara que amb més alegria, Dispersats en la segona meitat ha anat amb més força i amb més decisió d'anar pel partit, els de Roberto no trobaven la manera d'obrir la gran defensa moixentina i sobretot quan al cap de 10 minuts el club de Torrent ja tenia 5 faltes, els visitants s'han aprofitat per a ser més enèrgics en atac, sabedors que la defensa hispànica no els anava a pressionar com en la resta del partit, Edu novament ha tornat a ser el talismà de l'equip en el moment que més el necessitava el seu equip, quatre o cinc ocasions clares que Edu ha evitat que l'esfèric entrara, arribant al final de la trobada amb empat a zero. Empat just, malgrat que els dos equips s'han mostrat molt igualats, Dispersats sempre ha estat millor que els de Roberto.