Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Dilluns, 29 de Abril del 2024
FUTBOL SALA

L'Hispànic Fuensanta femení, classificades per a les semifinals de la Copa Provincial

L'equip estava ja classificat mancant tres jornades i van guanyar el partit enfront del Xelva per 5 gols a zero

L'Hispànic Fuensanta femení s'han classificat per a les semifinals de la Copa Provincial de futbol sala. L'equip femení del CEF Hispanic Fuensanta, estava ja classificat mancant tres jornades, però les pupil·les de Roberto volien fer-ho per la porta gran i sense perdre un sol partit, en la fase de classificació només va cedir un empat davant Almassera en la primera jornada, la resta han sigut només victòries, l'última jornada, totalment intranscendent per a les de Torrent, ja que descansen.

Quatre partits jugats, tres victòries i un empat, 1a de grup amb 10 punts, 11 gols a favor i 3 en contra. En la trobada de hui diumenge han jugat el seu ultime partit de la lligueta regular davant CFS Xelva que ha aguantat bé la primera meitat, però que s'ha vist superat en tot moment pel Hispànic.

La segona meitat, igual que la primera part, domini total de les torrentines que han acabat rematant la trobada tal com anaven avançant els minuts. Tres gols de Lupi, 1 de Carla i un altre de Clara. El CEF Hispànic serà un dels equips que entre en el bombo del sorteig de semifinals al costat de FS Alzira també ja classificat, quedant per decidir la pròxima jornada qui les acompanyarà del grup 1 i 4.