Dijous, 09 de Maig del 2024

Actualitzada Dijous, 09 de Maig del 2024 a les 11:30:26 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de Abril del 2024
EDUCACIÓ

STEPV denuncia que la conselleria d'Educació castiga els centres a treballar en agost

Segons aclareix el principal sindicat educatiu, "el calendari d'admissió, una nova barbaritat d'aquesta Conselleria, finalitza a finals de juliol, la qual cosa obligarà els centres a treballar en agost per poder preparar l'inici de curs i condiciona les adjudicacions de fi de curs"

STEPV denuncia que la conselleria d'Educació castiga els centres a treballar en agost. Segons aclareix del principal sindicat educatiu, "el calendari d'admissió, una nova barbaritat d'aquesta Conselleria, finalitza a finals de juliol, la qual cosa obligarà els centres a treballar en agost per poder preparar l'inici de curs i condiciona les adjudicacions de fi de curs".

 

L'obsessió a esperar-se al nou decret d'admissió per incloure el districte únic segregador i el punt perquè els centres trien l'alumnat ha obligat a ajornar fins als darrers dies de juliol, i en molts casos, fins al 31 de juliol, el calendari d'admissió.

 

Segons el coordinador del sindicat, Marc Candela, "aquest fet complica la vida a les famílies que han d'anar presencialment als centres els darrers dies de juliol, però la complica molt més als centres i, especialment als equips directius, que hauran de treballar en agost per tancar el calendari i deixar-ho tot preparat perquè l'1 de setembre comence amb normalitat".

 

Des del sindicat qualifiquen a la Conselleria d'Educació "d'irresponsable" publicant aquest calendari d'admissió. "Menysté les famílies, els equips directius i el professorat que acabaran el curs amb una sobrecàrrega de feina, hauran de treballar en agost o no podran començar el curs amb normalitat".

 

A més el sindicat STEPV recorda que, "aquest calendari també afecta les vacants que s'adjudicaran durant el mes juliol, ja que l'admissió d'alumnat no estarà tancada i, per tant, no es podrà conéixer amb certesa quants llocs de treball seran necessaris, especialment en els cursos d'entrada en cada etapa educativa". El comunicat conclou, STEPV anima a la comunitat educativa a protestar per "aquesta nova agressió i a secundar massivament la vaga del 23 de maig i les mobilitzacions que s'organitzen".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.33.41

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.