Actualitzada Dijous, 09 de Maig del 2024 a les 11:30:26 hores

Divendres, 26 de Abril del 2024
FUTBOL SALA

El Hispànic Fuensanta aconsegueix un punt enfront de l'Alcora i depén de si mateix per a la permanència

L'empat a dos es valora molt en el Hispànic, després de cinc jornades sense perdre, quatre d'elles davant equips de molta entitat aconseguint 13 punts de 15 possibles

El Hispànic Fuensanta aconsegueix un punt enfront de l'Alcora i depén de si mateix per a aconseguir la permanència. L'empat a dos es valora molt en el Hispànic, després de cinc jornades sense perdre, quatre d'elles davant equips de molta entitat aconseguint 13 punts de 15 possibles.

La trobada entre guerrers i ceramistes ha sigut molt igualat, tibant i emocionant, molta igualtat en el joc amb uns primers cinc minuts dels taulellers dominants amb la recompensa d'avançar-se en el final del minut 5 després d'una pèrdua de pilota dels locals que ha acabat en una ràpida contra que ha manat Javi al fons de la xarxa i posar el 0-1, reacció dels de Roberto que a base de coratge han recobrat el control i Pablo ha posat l'1-1 en el minut 7, bons minuts hispànics que en el minut 9 han estavellat una pilota en el pal de la porteria taulellera, el temps ha anat avançant, el joc una mica ràpid i imprecís en tots dos costats, Edu i Raúl no han tingut molt a demostrar durant la resta de la primera meitat.

La segona meitat els locals han eixit més centrats i a força de controlar el joc han començat dominant als castellonencs, però les ocasions no abundaven en excés, fins que en el minut 27 Crysthofer ha avançat als hispànics 2-1, els pupils de Miguel Ángel han posat un poc més d'espurna i en el minut 32 Luis ha fet l'empat 2-2, sota les protestes dels de Torrent que es queixaven que l'esfèric no havia sobrepassat del tot la línia, el Hispànic seguia amb més domini, però les ocasions continuaven més aviat escasses una gran parada de Edu, volant a l'esquadra i un tret de Crysthofer al pal en el minut 35 i poc més, molt de joc eixelebrat en tots dos blocs i poques ocasions de gol.