Dijous, 09 de Maig del 2024

Actualitzada Dijous, 09 de Maig del 2024 a les 11:30:26 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 25 de Abril del 2024
SANITAT

Sumant per Torrent convoca una concentració a favor de l'hospital i urgències pediàtriques

El partit local convoca aquesta concentració després de presentar 6.500 signatures a sanitat i considerar imprescindibles aquestes dues reivindicacions històriques de la ciutat

La formació política Sumant per Torrent diu basta i convoca una concentració per a reclamar l'incomplit Hospital de Torrent i el necessari pediatre en urgències que tindrà lloc el pròxim 23 de maig a les 19.30 en el Ficus situat en la plaça Bisbe Benlloch enfront de l'Ajuntament de Torrent.


Fonts del partit afirmen que aquesta decisió ha sigut adoptada després de recollir i presentar 6.500 signatures a la Conselleria de Sanitat reclamant tant l'Hospital com el Pediatre en urgències, i sol·licitant una reunió amb el conseller o els seus directors, missiva a la qual l'administració no ha donat resposta.

 

Per aquest motiu van haver d'acudir al Síndic de Greuges el qual obliga l'administració a convindre aquesta reunió, la qual ha sigut acordada amb Sumant per Torrent però cancel·lada fins a dues ocasions en l'últim moment, per problemes sobtats dels directors de sanitat assistents a la reunió.


Davant aquesta falta de serietat per part de la Conselleria de Sanitat, que ve anys ignorant reiteradament les necessitats sanitàries dels torrentins, es convoca la concentració perquè el poble de Torrent tinga per fi un Hospital, i un pediatre en servei d'urgències que evite que una població de 80 000 habitants haja de desplaçar-se fins a València perquè els seus fills siguen atesos en servei d'urgències.

 

Tot això mentre el Consell decideix on reubicar l'Hospital Arnau Vilanova, i que la formació local lluita perquè siga a Torrent. Sumant per Torrent afirma que "procedirà a convidar formalment a la resta de formacions polítiques de la localitat a adherir-se a la concentració, ja que aquest assumpte no entén de colors, sinó de necessitats reals que comparteixen tots els torrentins amb independència de la seua ideologia política".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.122.4

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.