Dijous, 09 de Maig del 2024

Actualitzada Dijous, 09 de Maig del 2024 a les 11:30:26 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Abril del 2024

El PSOE demana invertir el romanent a solucionar les "necessitats dels torrentins i torrentines"

El principal partit de l'oposició ha presentat una moció amb millores en infraestructures, serveis públics i col·lectius socials

El PSOE demana invertir el romanent a solucionar les "necessitats dels torrentins i torrentines". El principal partit de l'oposició ha presentat una moció amb millores en infraestructures, serveis públics i col·lectius socials. "L'objectiu d'aquesta iniciativa és promoure l'ús responsable dels recursos econòmics municipals en projectes que contribuïsquen al desenvolupament i benestar dels torrentins i torrentines. Des del PSOE de Torrent considerem fonamental destinar els romanents que es generen a millores en infraestructures, serveis públics i col·lectius socials que responguen a les necessitats reals de la ciutadania, tal com s'ha fet en els últims huit anys", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.


Així, els socialistes proposen per a la seua aprovació en el ple un acord en què insten la Junta de Govern de PP-Vox a l'estudi i, si és el cas, aprovació d'una modificació pressupostària i destinar els romanents de tresoreria per a despeses generals a executar una bateria d'inversions de 3.652.602,14 euros en diferents àrees com l'accessibilitat, el patrimoni o l'esport, que posen de manifest el compromís del PSOE amb la ciutadania i la seua responsabilitat en la defensa dels interessos locals, apostant sempre per polítiques que promoguen la igualtat, la inclusió i el desenvolupament sostenible.


Amb la finalitat de fer més accessibles els carrers i millorar la imatge de la ciutat, a més de reactivar el sector de rehabilitació d'edificis, els socialistes insisteixen que es reprenguen projectes planificats en l'anterior legislatura com la urbanització dels carrers Sant Lluís Bertrán, Rubén Darío, Santa Marta, Santa Magdalena, Montesión, Toledo, Santa Rita, Mª Auxiliadora i Dominical, o l'enderrocament i ampliació de l'estrenyiment del carrer Les Angoixes.

 

D'igual manera, insisteixen que s'atenguen les subvencions accessibilitat i rehabilitació de façanes 2023 que van quedar excloses per falta de pressupost i malgrat complir tots els requisits i que es convoquen les subvencions d'accessibilitat, rehabilitació de façanes i rehabilitació d'immobles de valor patrimonial en 2024. Quant a la defensa del patrimoni natural, el Grup Municipal Socialista advoca per l'execució de la tercera fase del SIDEINFO, el sistema de defensa forestal del Vedat, i l'estabilització del marge del barranc al carrer Hort de Soriano.
També es plantegen millores substancials en les instal·lacions esportives de la ciutat com la renovació de la gespa del Sant Gregori A i B, la reparació de la piscina de La Cotxera, reforma del bar i actuacions d'accessibilitat en la piscina de Parc Vedat o la instal·lació de l'ascensor elevador del Pavelló El Vedat.


La importància que atorguen el PSOE al paper que exerceix en la nostra societat el teixit associatiu local queda plasmada en la reivindicació d'un nou local per a l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca (ARTIC), així com l'habilitació del local Federico Maicas per a usos socials i culturals, del qual podran beneficiar-se nombroses associacions i col·lectius de la nostra ciutat.


Els socialistes no s'obliden dels més xicotets i els més majors de la casa amb la inclusió en el seu Pla d'Inversions de la redacció del projecte de l'espai de jocs infantils i juvenils de més de 13.000 m2 en Parc Central, en el qual ja van traslladar l'any passat a l'Ajuntament els xiquets i xiquetes de Torrent què era el que volien, i la subvenció de canvi de banyera per dutxa per a persona major o amb mobilitat reduïda.


D'aquesta manera, la moció presentada pel PSOE busca "impulsar una gestió transparent i eficient dels fons municipals, prioritzant en tot moment l'interés general sobre qualsevol altre criteri polític o partidista", matisa Andrés Campos, qui espera que la proposta compte amb el suport de totes les forces polítiques representades a l'Ajuntament de Torrent, a fi de treballar de manera conjunta pel progrés i el benestar comú.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.220.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.