Dijous, 09 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Abril del 2024
IGUALTAT

La Casa de la Dona impulsa la inserció laboral de les dones amb el programa ACREDITA'T

Durant el mes de maig se celebrarà una jornada de tutorització individual, on les persones interessades podran rebre assessorament personalitzat sobre com accedir al programa i acreditar les seues competències

La Casa de la Dona continua el seu compromís amb l'apoderament i l'autonomia de les dones, secundant ara la seua inserció laboral i millora de l'ocupabilitat a través del programa ACREDITA de la Conselleria d'Educació i Ocupació. Aquest programa ofereix una oportunitat única per a obtindre un certificat de professionalitat (nivell I-II-III) o l'homologació de mòduls de formació professional (bàsica, mitjana i superior) sense necessitat de realitzar proves d'accés. L'acreditació s'obté mitjançant la convalidació de les capacitats adquirides i demostrades a través de l'experiència laboral i la formació no formal.



ACREDITA promou, entre altres, la professionalització de tasques com les tasques domèstiques i la cura de persones dependents, així com funcions administratives. D'aquesta manera, les dones que exerceixen aquestes labors podran obtindre un títol oficial que els òbriga noves oportunitats laborals i millore el seu reconeixement professional. Per a donar a conéixer el programa en profunditat, la Casa de la Dona va organitzar dijous passat 18 d'abril una xarrada general informativa a la qual van assistir agents socials i ciutadania interessada.



Aquesta acció es complementarà durant el mes de maig amb una jornada de tutorització individual, on les persones interessades podran rebre assessorament personalitzat sobre com accedir al programa i acreditar les seues competències.

 

La regidora d'igualtat, Amparo Chust ha afirmat que “des de la Casa de la Dona animem a totes les dones que desitgen millorar la seua situació laboral a informar-se sobre el programa ACREDITA'T i aprofitar aquesta oportunitat per a obtindre un reconeixement oficial a les seues capacitats i experiència”.Per a més informació es pot contactar amb la Casa de la Dona o iniciar el procés d'acreditació a través de la pàgina web de la conselleria corresponent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.128.129

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.