Dilluns, 22 de Abril del 2024
FUTBOL SALA

Victòria de l'Hispànic Fuensanta a Sogorb per a la permanència

CDFS Sogorb 4 CEF Hispanic Fuensanta 5

Des que l'equip hispànic va començar a recuperar jugadors lesionats, no coneix la derrota, més de mitja temporada patint i competint amb juvenils a un gran nivell per a suplir les nombroses baixes, l'equip de Roberto porta des del 9 de març sense perdre, han passat cinc jornades eixint victoriós en quatre d'elles i deixant arracada una molt important que disputaren dijous que ve dia 25 d'abril a les 21 h, en el pavelló Anabel Medina.

Setmana Crucial per als guerrers, ja que a més de jugar la trobada ajornada dijous que ve, el dissabte 27 d'abril es veuran les cares davant Moixent, equip també en la lluita per la salvació, de sumar els sis punts aquesta setmana, deixarien quasi tancada la salvació, pel fet que ara mateix són sis i set punts el que trauen a Borriana i Moixent els dos en descens, a més castellonencs i moixentins s'enfrontaren en l'última jornada de lliga.

El partit jugat en el municipal de Sogorb, ha sigut una trobada èpica, dels quals fan afició al futbol sala, pavelló concorregut de seguidors sogorbins, com és habitual en la població de l'Alt Palància, l'equip castellonenc és el segon millor equip local de la lliga on fins hui només havia perdut un sol partit, partit molt igualat de principi a fi, amb diverses alternances en joc i electrònic, els primers minuts la intensitat ha sigut molt alta i amb ocasions per a tots dos quintets, sent els locals els primers a avançar-se en el minut 16 per mitjà d'Alberto, el reaparegut Crysthofer en el minut 18 després d'una gran jugada fredolica amb porter jugador posa l'1-1, resultat per a anar al descans.

La segona meitat ha sigut de bogeria, emocionant vibrant i amb molts gols, no havent-hi més gols, gràcies als porters de tots dos conjunts, tant d'un equip com de l'altre, evitant que el resultat poguera haver sigut quasi d'handbol, sent els locals els primers a posar el 2-1 obra de Rubén, la reacció ha sigut ràpida dels valencians que en l'inici del minut 29 Nassim posava el 2-2 després d'una ràpida contra per a l'equip de Torrent, ràpidament un minut més tard ha sigut Nicolas el que de nou ha avançat als sogorbins 3-2, següent jugada i Crysthofer aprofita un rebutge del porter per a tornar a posar la igualtat en l'electrònic, moments brillants de joc dels de Roberto, minut 32, jugada individual de Pablo que deixa cantat l'esfèric a Tobal per a posar per primera vegada als visitants 3-4, els locals s'han posat a jugar de cinc i en el minut 36, després d'un robatori de pilota Nassin posa el 3-5, els sogorbins han seguit amb joc de cinc i complit el minut 37 han retallat 4-5 per mitjà de Rubén novament, els dos últims minuts han sigut de setge castellonenc sent els valencians els que han defensat la porteria a la saguntina amb un Edu espectacular, arribant la botzina final amb la victòria hispànica.

Tres punts que es porten els hispànics d'un pavelló entregat al seu equip tot el partit, setmana crucial on es podrien sumar altres dues victòries si es guanya al complicadíssim l'Alcora dijous que ve en el Anabel Medina de Torrent i sobretot el dissabte davant Dispersats Moixent.