Dissabte, 04 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 03 de Maig del 2024 a les 12:40:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Abril del 2024

L'equip Gandia Zona-4 guanya la XV Trobada Intern de Rescats en Accidents de trànsit

L'Àgora de Parc Central ha acollit aquest esdeveniment en el qual s'ha mobilitzat a prop de 200 persones entre equips participants i personal d'organització i Comité de Partits d'Excarceració del Consorci

L'equip Gandia zona-4 guanya la XV Trobada Intern de Rescats en Accidents de trànsit . L'Àgora de Parc Central ha acollit aquest esdeveniment en el qual s'ha mobilitzat a prop de 200 persones entre equips participants i personal d'organització i Comité de Partits d'Excarceració del Consorci. També durant aquests dies s'ha tingut diversos equips convidats a l'esdeveniment, concretament del Consorci de Bombers de Castelló, Ajuntament d'Alacant, Generalitat de Catalunya i Consorci de Bombers d'Alacant. Aquests últims han realitzat també el seu campionat intern en el marc de la trobada de Torrent, seleccionant també als seus millors classificats.



Aquesta XV trobada s'ha celebrat en el recinte Àgora Parc Central de Torrent, de manera oberta per a un concorregut públic, comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament per a la gestió dels vehicles de desballestament usats per a les proves i la implicació de col·legis i associacions de la ciutat en la visita a totes aquestes activitats.



El diputat de Medi Ambient i president del Consorci de Bombers, Avelino Mascarell, ha acompanyat als participants en la jornada del dijous i ha felicitat els guanyadors. «Per a nosaltres és un orgull disposar de tants equips d'excarceració tan ben preparats, com s'ha demostrat aquests dies, un fet que repercuteix en la qualitat del servei diari que prestem a la ciutadania», i ha remarcat «l'agraïment per l'esforç a l'organització que s'ha implicat perquè l'esdeveniment haja resultat tot un èxit».



Per part seua, l'alcaldessa de Torrent i diputada provincial, Amparo Folgado, ha afirmat que «per a Torrent ha sigut tot un honor poder acollir aquesta trobada i com s'ha pogut veure durant els dos dies, ha generat molt d'interés entre els joves i escolars de la ciutat». Folgado també ha assenyalat que és la segona vegada que se celebra aquesta trobada provincial a Torrent, sent alcaldessa, ja que fa deu anys es va celebrar en la capital de l'Horta Sud.



L'inspector cap del Consorci, José Miguel Basset, ha destacat "la qualitat tècnica de tots els equips participants, tant els del nostre Consorci com els de la resta de cossos de bombers que ens han acompanyat aquests dies".
Neteja

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.66.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.