Divendres, 03 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 03 de Maig del 2024 a les 12:40:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Abril del 2024
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament retirarà l'arbratge excessiu per a evitar la transmissió de focs forestals

Les brigades del Consorci Provincial de Bombers s'encarregaran a més de la poda dels arbres, la desbrossada dels arbustos i la retirada i gestió de tots els residus forestals produïts prop de les urbanitzacions de la Serra Perenxisa

L'Ajuntament retirarà l'arbratge excessiu per a evitar la transmissió de focs forestals. Les brigades del Consorci Provincial de Bombers s'encarregaran a més de la poda dels arbres, la desbrossada dels arbustos i la retirada i gestió de tots els residus forestals produïts prop de les urbanitzacions de la Serra Perenxisa.



Respecte a les zones de canyars que existeixen confrontants a zones urbanes en el Barranc de Torrent, la canya és una de les espècies invasores més perilloses i una transmissora important d'incendis forestals i on es va produir un fa uns dies. I per eixe motiu, retirar-la i per a evitar que brot de nou, tal com s'ha fet recentment per l'Ajuntament en el Barranc de L'Horteta en cobrir amb malles els sistemes radiculars, és crucial per a evitar episodis d'incendis forestals que afecten zones urbanes, explica el regidor de Medi Ambient José Gozalvo.



Per això, el regidor de Medi Ambient, ha aprofitat la visita del Diputat Provincial responsable del Consorci de Bombers, per a transmetre la necessitat d'aquestes actuacions i agrair la col·laboració de la Diputació en aquestes tasques tan importants en la lluita contra incendis forestals, tal com s'ha posat de manifest en les últimes dates.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.97.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.