Dilluns, 17 de Juny del 2024

Actualitzada Dilluns, 17 de Juny del 2024 a les 16:09:59 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Abril del 2024
MÚSICA

Venus Quintet presenta "Una tarde en la ópera" en l'auditori

Al costat de la soprano Yolanda Marín i el tenor Pascual Vicent Andreu, interpretaran un selecte repertori de les àries, duos i obertures d'òpera més coneguts pel gran públic

Ventus Quintet és una agrupació formada en 2001, integrada per solistes internacionals, músics amb un bagatge cultural i artístic impressionant, solistes al seu torn d'altres agrupacions de música de cambra. Des de la seua creació, les seues actuacions han progressat fins al punt de realitzar concerts i gires en diferents països europeus amb gran elogi de públic i crítica. Des de 2018 toquen en les millors sales espanyoles, alemanyes, franceses i italianes. Amb Ventus Quintet han col·laborat els flautistes Andrea Oliva i Vicent Gelós, els fagotistas Claudio Gonella, Ferran Tamarit, el trompista Danilo Marcello i pianistes com Martin Münch, Pilar Valero, Pedro Valero i Kei Hikichi.


En aquesta ocasió, Ventus Quintet aborda un nou projecte al costat de dos dels cantants de major projecció del moment, Yolanda Marín, soprano i Pascual Vicent Andreu, tenor. UNA VESPRADA EN L'ÒPERA ens endinsarà en el món de la lírica a través d'una producció que portarà al gran públic la interpretació d'una selecció de les millors àries, duos i obertures operístiques. Totes elles adaptades per Nino Rota, Fabiano Fiorenzani i Miguel Ángel Tamarit per a quintet de vent i cantants.


Des de Mozart i la seua "Flauta màgica", fins a la "Tosca" de Puccini, Donizetti o algunes de les millors partitures de Verdi. Ventus Quintet al costat de Yolanda Marín i Pascual Vicent Andreu ens mostren en cada concert una finestra per a acostar de manera captivadora les obres més importants d'aquest exclusiu gènere musical a tota mena de públic. VENTUS QUINTET són: Sara Ureña Cabrera, flauta; Doménec Hurtado, oboé; Miguel Ángel Tamarit, clarinet; Ovidi Giménez, fagot; Manuel Járrega, trompa.


El concert serà el dissabte 20 d'abril de 2024 a les 20 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
100.28.2.72

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.