Divendres, 03 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 03 de Maig del 2024 a les 12:40:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Abril del 2024

El CIJ ofereix tallers d'orientació acadèmica i d'autoretrat creatiu

L'objectiu és aclarir dubtes sobre les opcions d'estudis que existeixen i de fomentar la creativitat

El Centre d'Informació Juvenil (CIJ) de Torrent ha organitzat dues noves activitats per a joves que es desenvoluparan durant el mes d'abril, emmarcades en el seu programa d'activitats. Totes dues activitats requereixen inscripció prèvia i confirmació de validació de plaça per part del CIJ.



El dissabte 27 d'abril de 10.30 a 13.00 hores tindrà lloc un taller gratuït d'autoretrat creatiu. Aquest taller forma part del projecte expositiu de JANA KAZIMIROVSZKAJA & MARTINA RUSSOMANDO, seleccionades en TrasLaPared, convocatòria de dinamització cultural de la delegació de Joventut de Torrent. En el taller, els participants aprendran a mirar-se, conéixer-se interiorment i exteriorment i plasmar la seua personalitat, essència i complexitat de manera creativa.

 

Les artistes guiaran i assessoraran els participants en tot el procés, facilitant-los idees i recursos claus per a crear la seua obra. El resultat final d'aquesta activitat és la creació d'un autoretrat que s'exposarà a la sala com a part de l'exposició de JANA KAZIMIROVSZKAJA & MARTINA RUSSOMANDO. L'activitat està orientada a joves a partir de 16 anys.



El pròxim 29 d'abril a les 18.30 hores, a les aules del CIJ, tindrà lloc una jornada d'orientació acadèmica i professional per a famílies. Aquesta jornada està dirigida a adults amb joves a càrrec seu que estiguen valorant iniciar el pròxim curse Batxillerat, FP de Grau Mitjà o Superior o que ja estiguen cursant aquests ensenyaments. L'objectiu és donar a conéixer les claus per a poder entendre les decisions que han pres o prendran els joves i donar-los suport en el camí que han decidit recórrer.

 

Una vegada realitzada la xarrada i en els dies consecutius, les persones assistents podran demandar cita en el Servei d'Orientació Acadèmica amb el qual compta el CIJ, per a realitzar les consultes personalitzes que requerisquen i aclarir o completar així la informació facilitada en la jornada.



Per a inscriure's en qualsevol de les dues activitats, les persones interessades poden fer-ho a través de la web del CIJ Torrent o trucant al telèfon 961 11 18 53. El CIJ Torrent anima a tots els joves a participar en aquestes activitats, que són una gran oportunitat per a aprendre i divertir-se.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.98.71

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.