Dissabte, 04 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 03 de Maig del 2024 a les 12:40:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Abril del 2024
SUCESSOS

Desmantellada una macroplantació de 2.200 plantes de marihuana en una nau industrial

Els agents de la Policia Nacional van intervindre 124 focus de 1000 watts amb els seus respectius transformadors, 38 ventiladors, set filtres i set aparells d'aire condicionat entre altres útils per al cultiu

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una mega plantació marihuana amb 2.200 plantes i han sigut detingudes quatre persones, tres homes i una dona d'entre 32 i 47 anys, d'origen serbi i uruguaià, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. A més a una d'elles també se li imputa un delicte de falsedat documental. 

 

Un altre operatiu també ha desmantellat una altra plantació a Gandia. En total s'han confiscat 2.576 plantes de marihuana, 10 quilograms de marihuana picada, quasi 70 quilograms de cabdells, 217 focus, 38 ventiladors, set filtres, cinc aparells d'aire condicionat de grans dimensions, dos telèfons mòbils, una bàscula, una serra mecànica i 170 euros en efectiu.



Les investigacions van començar a la fi del 2023 per part del Grup de Drogues de la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent, després de tindre coneixement d'una nau industrial que podria estar sent utilitzada per a albergar un cultiu indoor de marihuana.



Després de localitzar la ubicació exacta de la nau, els agents van establir diversos dispositius de vigilància on van poder comprovar la forta olor característica d'aquesta substància estupefaent, així com un elevat consum d'electricitat. Una vegada recaptada tota la informació, els investigadors van practicar una entrada i registre en l'immoble, podent comprovar com albergava en el seu interior una instal·lació i cultiu de marihuana en l'àmbit industrial, distribuïda en tres estades o laboratoris, amb plantes en diferents estats de creixement.



Els agents van confiscar 2.200 plantes de marihuana amb un pes total de 230 quilos, 968 de les mateixes en estat de creixement inicial, 964 en avançat estat de creixement i 268 en estat de floració. Així mateix, es van intervindre 124 focus de 1000 watts amb els seus respectius transformadors, 38 ventiladors, set filtres i set aparells d'aire condicionat entre altres útils per al cultiu.



A més, van detindre a un home de 47 anys i origen uruguaià com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid. L'arrestat sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Es continuen amb les investigacions per al total esclariment dels fets.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.157.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.