Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 27 de Març del 2024
SEGURETAT CIUTADANA

El PSOE denuncia la inseguretat que pateixen els veïns i veïnes del barri de l'estació del barri antic

En els últims mesos, segons el principal partit de l'oposició, han augmentat de manera exponencial els casos de robatoris i danys en vehicles, així com els furts i delictes menors a veïns i veïnes del barri i usuaris i usuàries del transport públic

El Partit Socialista ha denunciat la inseguretat que pateixen els veïns i veïnes del barri pròxim a l'estació de metro del centre històric de Torrent. En els últims mesos, segons el principal partit de l'oposició, han augmentat de manera exponencial els casos de robatoris i danys en vehicles, així com els furts i delictes menors a veïns i veïnes del barri i usuaris i usuàries del transport públic. Per tot això, els socialistes reclamen a l'equip de govern PP-Vox que convoque la Junta Local de Seguretat per a abordar la inseguretat ciutadana en el conjunt de la ciutat i, en particular, entorn de l'estació.



"Hem de plantejar-nos com frenar la progressiva degradació que en els últims temps ha anat patint el barri, degradació que va en augment provocant una sèrie d'incidents que han posat en risc la seguretat ciutadana i un augment en la percepció d'inseguretat per part dels usuaris i usuàries d'aquest servei públic", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.



Entre els incidents que han vingut en augment, segons informen els socialistes, destaquen l'increment significatiu en els casos de furts i sostracció de vehicles en els voltants de l'estació de metro. "Els ciutadans han reportat amb creixent preocupació la sostracció de pertinences dels seus vehicles, així com danys a la propietat com a resultat d'aquests actes delictius". Els robatoris, des de rodes de cotxes fins a finestretes trencades per a accedir a l'interior dels vehicles, s'han convertit lamentablement en una realitat quotidiana per a molts residents i visitants de la nostra ciutat, segons el PSOE.


Així mateix, és altament preocupant, en paraules dels socialistes, "la vulnerabilitat dels usuaris de l'estació de metro de Torrent enfront dels furts i altres delictes menors dins de les instal·lacions." La sensació d'inseguretat ha augmentat entre aquells que utilitzen aquest mitjà de transport públic, soscavant la confiança en la qualitat i eficàcia dels serveis que s'ofereixen a la nostra ciutat, relata el Partit Socialista.



Per aquests motius, els socialistes "considerem necessari que es prenguen mesures immediates i efectives per a abordar aquesta situació d'inseguretat en l'estació de metro de Torrent, com podria ser la instauració de dispositius conjunts de seguretat entre la Policia Local i la Policia Nacional en els voltants de l'estació de metro amb l'objectiu de previndre i dissuadir la comissió d'actes delictius en aquesta àrea sensible de la nostra ciutat, la qual cosa contribuiria a millorar la percepció de seguretat entre els usuaris i usuàries del transport públic, promovent un entorn més segur i tranquil per a tots".


Per al principal partit de l'oposició, urgeix i és necessària una actuació per part dels poders públics que garantisca un entorn segur i pacífic, que prioritze el benestar dels nostres veïns i veïnes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.255.10

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.