Diumenge, 21 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 27 de Març del 2024
SETMANA SANTA

Torrent celebra un intens Dimarts Sant de processons i trasllats

La germandat de la Crucifixió del Senyor processionava per primera vegada amb el seu nou pas portat a muscle pels cofrades de la germandat

Torrent continua amb les celebracions de Setmana Santa i després d'un Dilluns Sant una cosa descafeïnada per les pluges, el Dimarts Sant es van poder celebrar totes les processons, trasllats i viacrucis previstos. El Crist de la Bona Mort va celebrar el seu trasllat pels carrers del Centre Històric i de l'Alter, acompanyats per la Reina de la Trobada, Mariola Garrido i les seues cambreres. La Germanor de la Flagel·lació del Senyor també va celebrar el seu trasllat processional fins al Museu de Setmana Santa recorrent els carrers del Poble Nou.


Les germandats de les Negacions de Pedro, el Diví Costat de Crist i la Vera Creu i Crist Ressucitat van celebrar el trasllat dels Tres Encreuaments del Gòlgota pels carrers del Centre Històric, entre les parròquies de Mont-Sió i l'Asunción de Ntra. Sra.El Dimarts Sant també és el dia gran de la Germanor de l'Ecce-Homo que va realitzar el seu trasllat processional, presidit pel Pas de la germanor i al costat d'ell, la seua germana major, Manoli Castella. Un grup de germans abillats de romans van escortar el Pas, que també va estar acompanyat per les germanors del Sant Sopar, Jesús de Medinaceli i la Santa Faç. Les germandats de Jesús Nazareno i el Sant Sepulcre van fer anit la processó de les Set Paraules pels carrers adjacents a la Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell.D'altra banda, des de la Parròquia de San José, la germandat de la Crucifixió del Senyor va celebrar el seu trasllat processional, per primera vegada amb la imatge del seu titular, obra de l'escultor i imatger cordovés, Adrián Valverde. Una processó que va estar acompanyada per la Banda de cornetes i tambors Clau de Sol de Manises.A les 22,15 h va ser el moment d'eixir des de Mont-Sió, la processó dels Set Dolors de la Verge, organitzada per la germandatde Ntra. Sra. dels Dolors que va transcórrer pel centre històric de Torrent fins a la seu de la germanor en la plaça Sant Raimundo de Peñafort.L'última de les processons del Dimarts Sant va començar passades les 23 hores en la parròquia de l'Asunción de Ntra. Sra. amb la processó penitencial de "El Crist del Perdó", de la Germandat de les Set Paraules i Crist del Perdó i que va estar presidida pel consiliari Sr. Jesús Rodríguez. Els va acompanyar la Reina de l'Encontre, Mariola Garrido i les seues cambreres Ana i Carmen.Torrent es prepara per a celebrar hui el Dimecres Sant, que probablement és el dia amb més processons de tota la Setmana Santa torrentina, entre les quals destaquen l'Encontre de la Verònica i la representació vivent de les Tres Caigudes de Jesús.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.97.224

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.