Dissabte, 15 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Març del 2024
FUTBOL SALA

L'Hispànic s'imposa al Mislata per dos gols a zero

Els de Torrent molt necessitats de punts en la seua baralla per la salvació s'enfronten al Mislata FS, un dels equips de dalt amb un enorme potencial

La ciutat de Torrent vestida de gala per a la celebració de la passió del Diumenge de Rams. Als afores de la ciutat en el pavelló torrentí Anabel Medina, a les 10.00 h, se celebra la trobada de 3a Divisió Nacional de futbol sala en el grup 14, entre CEF Hispanic Fuensanta i FS Mislata.

Els de Torrent molt necessitats de punts en la seua baralla per la salvació s'enfronten al Mislata FS, un dels equips de dalt amb un enorme potencial. Els de Roberto, després de la seua gran victòria en la seua visita al segon classificat el FS Puçol 1-4 el passat 10 de març, van prendre litres d'oxigen, si a més sumem els punts davant Mislata, es converteix en un bitllet clar de salvació, deixant la situació clara per a competir per ella, amb un xicotet marge d'error i quasi competint per l'objectiu, hispànics i moixentins, justament els dos equips de guerrers es disputen eixa plaça de salvació, la mala fortuna ha provocat que amb el València FS pràcticament descendit de 2 B, siga un equip més el que descendisca en el grup 14, un final de temporada complicat i apassionat per a tots dos conjunts. En joc un bitllet a la salvació.

Partit el de hui amb els de Torrent amb un punt més d'actitud que els visitants, els de Roberto que continua amb el seu equip amb diversos lesionats per a la resta de temporada, ha tornat a tirar d'orgull guerrer i amb una pressionant defensa, ha anat asfixiant segon a segon als deixebles de Guillermo, sense deixar-los moltes ocasions clares de gol i les poques que han tingut es trobaven amb Super Edu, el porter local ha detingut tot el que li han tirat, els hispànics en cada robatori provocaven contres amb bastant perille que José Manuel també resolia amb encert, l'Hispànic a més s'ha mostrat com un equip valent jugant diverses fases de la primera meitat amb Edu jugant de cinc i evitant que els visitants prengueren el control, en el minut 14 internada per banda de Joan que en la mateixa línia de fons, fa un centre de xut, que de rebot acaba en el fons de la xarxa i posa l'1-0 en l'electrònic, el gol ha provocat que els de Roberto hagen pujat fins i tot més les pulsacions i han provocat que els mislaters no pogueren veure cap centelleig de llum en la porteria hispànica, tapant els locals qualsevol tir a porta i els pocs que passaven Edu s'encarregava d'apagar les visions forasteres, arribant al descans amb victòria del Hispanic Fuensanta.

La segona meitat ha arrancat amb més intensitat que la primera, mislaters a l'atac amb més cor que cap i els de Torrent, pressió a mitja pista provocant moltes imprecisions en els visitants, això ha fet que la trobada arribara a una fase de correcarrers que no agrada a cap entrenador, per a la graderia ha sigut apassionant perquè era un intercanvi continu de colps, mediada la segona meitat amb el Mislata bolcat Edu ha fet una de les seues picardies, bloca una pilota veu que Medrano sale ràpidament per banda, pilota llarga mesurada al pit Joan baixa l'esfèric encara porteria i posa el 2-0, Guillermo posa als seus a jugar de cinc, però hui a Torrent era dia de passió i els de Roberto estaven preparats per a patir, els mislaters en el minut 35, en una altra en contra dels locals han vist com José, ultime jugador en línia derroca fins i tot jugador de l'Hispànic i ha vist la roja directa, dos minuts que els locals no han pogut aprofitar, malgrat que Carlos ha tingut una que la defensa ha tret en la mateixa línia de gol, últims minuts de cinc dels visitants, que els guerrers negres han defensat amb dents i ungles.

Tres punts que es poden catalogar de vitals per a continuar somiant amb la salvació, la clau ha pogut estar en els minuts finals de la primera meitat quan Nassim, ha comés una falta de reglament, en la qual el col·legiat li ha advertit que a la pròxima li traguera groga, els visitants han intentat forçar al col·legiat perquè li mostrara la 2a targeta, però ho ha deixat en un avís verbal i finalment la clara expulsió del jugador del Mislata que els ha trets del partit.

Cal destacar la gran faena de tot el bloc de l'Hispànic, ressaltar la valentia de Edu i el gran fer de Carlos dirigint i organitzant als seus companys tant en defensa com en atac i mantenint a l'equip concentrat fins a l'últim segon.

FITXA TECNICA
CEF Hispanic: Edu, Carlos, Nassim, Medrano, Tobal (Pau, Joan, José Luis, Pablo) Entrenador: Roberto Piqueras.
GOLS: Minut 14 Joan 1-0, Minut 31 Joan Medrano 2-0.
Mislata FS: José Manuel, Ferran, José, Esteve, Miguel (David, Soriano, Jaime, Agustín, Ramzi, Raúl, Asier) Entrenador: Guillermo Prado.
COL·LEGIATS
ARBRITS: Srs. Emilio Bernabéu i Javier Pulido. ASSISTENT: Srta. Judit Marón. Valencians arbitratge correcte, van portar bé l'encontre.