Diumenge, 21 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Març del 2024
ECONOMIA

Carlos Taibo i Jordi Calvo abordaran, a Torrent, el debat sobre banca armada i finances ètiques

La jornada, organitzada pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau i SETEM País Valencià i amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud, tindrà lloc la vesprada de demà al Museu Comarcal de l’Horta Sud

«La (des)inversió com a arma per una economia per la pau». D’aquesta premissa parteix la jornada sobre banca armada i finances ètiques que acollirà demà el Museu Comarcal de l’Horta Sud, a Torrent, que forma part de la campanya «Banca Armada», impulsada pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau i SETEM País Valencià, i que compta amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud.

 

La jornada començarà a les 18:00 h i es dividirà en dues parts. En la primera, serà l’expert en relacions internacionals, decreixement i col·lapse, Carlos Taibo, l’encarregat d’impartir la conferència «Decreixement per una economia no bel·licista». Serà el retorn al Museu Comarcal de l’Horta Sud de l’escriptor madrileny gairebé set anys després, quan va participar en 2017, juntament amb Arcadi Oliveres, en el diàleg «Capitalisme, violència i poder. Com podem canviar el món?».

 

Posteriorment, a partir de les 19:30 h, tindrà lloc la taula redona «Les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa en matèria d’armament de la banca espanyola». La taula estarà liderada per Jordi Calvo, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i autor de l’informe sobre RSC, que estarà acompanyat de representants d’entitats financeres. En aquesta taula, les persones participants analitzaran la situació actual i parlaran també sobre propostes d’altres models, relacionats amb la desinversió en economia vinculada a armament.

 

L’assistència a la jornada serà gratuïta i oberta al públic, prèvia inscripció omplint aquest formulari per tal de reservar plaça fins a completar l’aforament: https://forms.gle/M6EowEtkj5xiCuxR7

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.97.224

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.