Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Març del 2024
SETMANA SANTA

La processó de les palmes obri els actes de la Setmana Santa torrentina

El trasllat d'enguany es va celebrar des de la parròquia de la Sagrada Família fins a la parròquia de Sant Joan Bosco on va tindre lloc l'eucaristia en l'exterior del temple

La processó de les palmes obri els actes de la Setmana Santa torrentina. El trasllat d'enguany es va celebrar des de la parròquia de la Sagrada Família fins a la parròquia de Sant Joan Bosco on va tindre lloc l'eucaristia en l'exterior del temple.

 

La primera de les processons de la Setmana Santa 2024 va començar a les 9 del matí en la Parròquia de la Sagrada Família on es van congregar les germandats de Setmana Santa de Torrent, la Reina de l'Encontre i Ángel de la Resurrecció, Mariola Garrido Penella, les seues cambreres Ana García Medina i Carmen Fernández Alcalá, així com l'alcaldessa Amparo Folgado, el president de la JCHHSS, José Vicente Yago i els germans majors de les germandats.



Després de la benedicció de les palmes, la processó es va realitzar en dos itineraris fins a la Parròquia de Sant Joan Bosco, un dels itineraris va estar presidit pels germans majors de cada germandat i el Germà Major Suprem, David Llopis, mentre que l'altre itinerari va estar presidit per la imatge de l'Entrada Triomfal de Jesús en Jerusalem, de la Germanor de la Santa Faç i la Reina de l'Encontre. A l'arribada a la Parròquia de Sant Joan Bosco, es va celebrar la Missa de campanya a l'esplanada exterior amb la participació de totes les germandats de Setmana Santa de Torrent.



Si el temps ho permet, les celebracions de la Setmana Santa de Torrent continuen hui Dilluns Sant amb diferents viacrucis i trasllats processionals. Aquesta nit a les 22 hores se celebra el Trasllat processional del Pas del Sant Sopar des de la Parròquia de San José fins a la Casa Museu i a la mateixa hora, el Trasllat processional de la Germandat de les Negacions de Pere.

 

A més, a les 21 hores, la Germandat de Jesús de Medinaceli celebra un Viacrucis pel barri de la Parròquia de Sant Joan Bosco. A les 21.30 hores, les germandats de la Parròquia de Mont-Sió, celebren un Viacrucis pels carrers adjacents a la parròquia i finalment, a les 21.30 hores la Germanor de la Flagel·lació del Senyor celebra un Viacrucis des del Centre Verge dels Desemparats en la Plaça Fra Antonio Panes fins a la Parròquia de l'Asunción de Ntra. Sra.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.176.60

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.