Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Març del 2024
MEDI AMBIENT

La pluja i el vent protagonistes d'aquesta Setmana Santa a Torrent

El Dilluns Sant ja ha començat amb ruixats moderats des de primera hora del matí que continuaran fins a la matinada del dilluns al dimarts

La pluja i després el vent de ponent seran els protagonistes d'aquesta Setmana Santa a Torrent. El Dilluns Sant ja ha començat amb ruixats moderats des de primera hora del matí que continuaran fins a la matinada del dilluns al dimarts, segons les previsions d'AEMET. De moment els ruixats fan perillar les primeres processons nocturnes si les previsions es compleixen.



Aquest episodi de pluges durarà tan sols 24 hores, ja que de la pluja donarà pas al vent de ponent que començarà a bufar a partir del dimarts allunyant la possibilitat de pluja i fent pujar el termòmetre. Serà el Dimecres Sant quan el vent de l'oest agafarà força i intensitat a causa dels temporals en l'oest peninsular.



De moment l'Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l'alerta groga per fortes ratxes de vent a l'interior de la província de València per a aquest dimecres, però no descarta ampliar l'alerta i fins i tot pujar-la de groga i taronja en alguns punts.



El vent de ponent baixarà d'intensitat a partir del Dijous Sant deixant pas al vent del Sud que mantindrà les temperatures per damunt dels 20 graus en les hores centrals del dia. De moment la pluja no s'espera fins al Diumenge de Pasqua, però a mesura que avance la setmana es podrà ja confirmar el temps que tindrem per a l'Encontre Gloriós.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.72.129

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.