Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 22 de Març del 2024
SETMANA SANTA

Arranca la Setmana Santa a Torrent amb la processó del Diumenge de Rams

Enguany l'eixida és des de la parròquia de la Sagrada Família fins a la parròquia de Sant Joan Bosco

Aquest pròxim diumenge 24 de març comença la Setmana Santa de Torrent amb la processó del Diumenge de Rams. Enguany l'eixida és des de la parròquia de la Sagrada Família fins a la parròquia de Sant Joan Bosco. A les 9 del matí tindrà lloc la concentració de totes les germandats on es realitzarà la benedicció de les palmes. A continuació se celebraran les processons fins a la Parròquia Sant Joan Bosco on se celebrarà l’Eucaristia, amb dos itineraris diferents.

 

Itinerari 1: Parròquia de la Sagrada Família, Tomàs Miquel, La Marina. 25 d’Abril, Caixa Estalvis, Pare Méndez, Parròquia de Sant Joan Bosco. Participen: germandat Flagel·lació del Senyor, germandat Crucifixió del Senyor, germandat. Prendiment de Jesús, germandat del Davallament de la Creu, germandat del Sant Sopar, germandat de Jesús de Medinaceli, germandat de la verge dels Dolors, germandat Jesús Nazareno i la germandat Negacions de Pere i presidixen els Germans Majors i el Germà Major Suprem de l’exercici 2024.

 

Itinerari 2: Parròquia de la Sagrada Família, Tomàs Miquel, Agustín Muñoz, 25 d’Abril, Pintor Renau, Sant Valeriano, Av. al Vedat, Comare Pilar Martí a la Parròquia de Sant Joan Bosco. Participen: germandat Set Paraules, germandat. Diví costat de Crist, germandat. Oració de l’Hort, germandat. Vera Cruz i Crist Resucitat, germandat Ecce-homo, germandat Jesús davant el Sanedrín, germandat del Sant Sepulcre,i la germandat de la Santa Faç amb el pas de l’Entrada Triomfal de Jesús. Presidix la Reina de l’Encontre i Ángel de la Resurrecció 2024, Mariola Garrido amb les seues cambreres. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.104.238

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.