Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 17 de Març del 2024

El president de la Generalitat, Carlos Mazón i el president de la Diputació, Vicent Mompó, visiten les falles de Torrent

Tots dos presidents han volgut compartir amb els torrentins i les torretines el 16 de març

La primera de les visites ha sigut al parador de Junta Local Fallera on han compartit un esmorzar al costat de les Falleres Majors de Torrent, María Perís i Vega Román, al costat de les seues Corts d'Honor. Després de saludar a les màximes representants de les falles, han recorregut algunes de les falles més pròximes, entre elles la Falla Sant Roc, la Falla de la Plaça i la Falla Ramón y Cajal. Al costat de la comitiva fallera, també s'han volgut unir les Falleres Majors de París, Manuela Castañeda Peinado i Mar Montolio Bañon.



Emotiva ha sigut la visita a la Falla de la Plaça on han pogut saludar a la seua Fallera Major Infantil, Blanca Castella Alabajos, que s'ha quedat sense falla infantil enguany després del plançó de l'artista i que hui estan rebent la solidaritat de les falles torretines.



A continuació, tant el president de la Generalitat com el president de la Diputació han visitat el Saló de Plens per a signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Torrent. A més, Mazón i Mompó han viscut de primera mà, al costat de l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i les Falleres Majors de la ciutat, la primera mascletà de l'Ajuntament des del balcó. Una mascletà que ha estat disparada per la pirotècnia Nadal Martí i amb el patrocini de Family Cash, que celebra el seu desé aniversari.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.161.161

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.