Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Març del 2024
FALLES

El foc converteix en cendres els monuments fallers de 2024

La comissió fallera d'Antoni Pardo va ser l'última a cremar el seu monument que va obtindre el primer premi de Secció Especial

Les falles de 2024 ja són història. El foc va convertir en cendres els monuments fallers de 2024. La comissió fallera d'Antoni Pardo va ser l'última a cremar el seu monument que va obtindre el primer premi de Secció Especial. El dia gran de la festa, dia de San José, començava amb una missa en honor al patró de les falles a l'església de San José, en la qual van ser presents i van participar les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, acompanyades per la Corporació Municipal i membres de la Junta Local Fallera. Seguit a la missa, la comitiva fallera continuava amb el seu tradicional homenatge al faller al costat de la figura del Granerer, on María Peris compartia unes paraules enaltint la figura fallera.



El moment més esperat de la jornada, que posava el fermall final a les Falles 2024, arribava amb la Cremà. Les falles guanyadores, Falla Avinguda i Falla Antoni Pardo, van prendre protagonisme. La primera a cremar-se, al voltant de les 21.00 hores, era l'obra "Cuses menudes. Menudes cuses" de l'artista Jose Enrique Ginestar Morán. A la mitjanit arribava el torn de cremar ''In love'' de l'artista Sacabutx Art per a la Falla Antoni Pardo. Una cremà molt emotiva en la qual van participar les màximes representants de la festa al costat dels quadres d'honor de les respectives falles.



Un any més els companys de Tele Torrent varen estar en directe durant la nit de la cremà, primer amb la cremà de la falla infantil de l'Avinguda que va obtindre el primer premi de la Secció Especial Infantil i després, a la mitjanit, en la falla Antoni Pardo guanyadora de les falles de 2024.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.146.46

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.