Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Març del 2024
FALLES

Torrent viu amb emoció la seua ofrena de flors a la Verge dels Desemparats

Les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, al costat de les seues Corts d'Honor han portat els seus rams a la Verge en una ofrena en la qual han participat més de 4.000 fallers i falleres de 28 comissions

Aquest diumenge 17 de març Torrent ha acollit la seua tradicional ofrena de flors a la Verge dels Desemparats. Un dels actes més esperats de la setmana fallera en el qual han participat prop de 4.000 fallers i falleres de 28 comissions. La desfilada començava en la Font de les Granotes al voltant de les 17.10 hores per a arribar fins a la plaça de l'Església, en el seu recorregut habitual. L'inici de l'acte el marcaven les cases regionals, que un any més es van fer partícips en aquest acte que s'allargava més de cinc hores.



Com no podia ser d'una altra forma, Junta Local Fallera s'encarregava de tancar aquesta desfilada acompanyant a les màximes representants de la festa a Torrent: María Peris i Vega Román, precedides per les seues Corts d'Honor. Una ofrena en la qual també els acompanyaven l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, i el regidor de Cultura i Falles, Aitor Sánchez.



Sense cap dubte, el moment més emotiu arribava al voltant de les 22.30 hores, quan les màximes representants feien entrada en la plaça per a retre homenatge a la Geperudeta al pas del pasdoble Fallera Major. Després del lliurament dels seus rams i als peus de la Verge oferien les seues pregàries i l'himne de Torrent per a tancar l'ofrena 2024, que un any més s'ha celebrat en una sola data.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.144.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.