Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 19 de Març del 2024
FALLES

Sant Valerià canvia la seua ubicació al carrer Azorín

La decisió s'ha pres amb la intenció de conciliar la convivència veïnal i ampliar la seguretat i visibilitat i es dispararà a les 22:45, quinze minuts abans de la seua cremà major

El dia de San José Torrent vibrarà a les 22.45 h amb la gran mascletà nocturna de la falla Sant Valerià. La comissió canvia d'ubicació la seua mascletà nocturna al carrer Azorín per a conciliar la convivència veïnal i ampliar la seguretat i visibilitat perquè tots els torrentins puguen gaudir del major espectacle previ a la cremà.



La comissió, juntament amb la pirotècnia Europlà (Bèlgida) ha preparat una gran mascletà clàssica nocturna amb un augment de calibre respecte a l'any passat, consta de 5 retencions i un gran terratrémol de traca triple amb terminació de masclet titanium acompanyat de final aeri. En total més de 80 quilos de pólvora que farà vibrar l'eixample.



El nou espectacle es dispara al carrer Azorín, en el tram entre l'Horta (final aeri) i Constitució (inici), amb un perímetre de seguretat (10 metres) i la zona de públic general (a 25 metres), segons les indicacions de l'enginyer de seguretat per a poder gaudir d'aquest esdeveniment amb una major visibilitat, millorar les vies d'evacuació i conciliar la convivència veïnal. La comissió continua apostant per un senyal d'identitat com és aquest gran espectacle de la nit de la cremà.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.244.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.