Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Març del 2024
FALLES

Les Falleres Majors de Torrent visiten la Diputació de València

Un encontre en el qual també han estat presents les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, al costat de les seues respectives Corts d'Honor

Aquest dimecres 13 de març, les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, en companyia de les seues Corts d'Honor i l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, han iniciat les seues visites institucionals, vivint una jornada fallera que ha tingut com a punt de partida la capital del Túria.



En primer lloc, han sigut rebudes en la Diputació de València, en la seu situada en la Plaça Manises, pel president de la Diputació, Vicente Mompó. Una trobada en el qual també han sigut presents les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, al costat de les seues respectives Corts d'Honor. Durant la seua visita a l'edifici de la Diputació, les representants de Torrent han tingut l'oportunitat de conéixer de primera mà l'important treball que es duu a terme en aquesta institució, recorrent els palaus de Scala i Baília.

 

Després del seu pas per Diputació, María i Vega han aprofitat l'ocasió per a visitar la Basílica de la Verge i algunes de les més emblemàtiques falles del centre de València, com és la Falla Plaça del Pilar. Allí s'han donat cita al costat del quadre d'Honor i han pogut acostar-se a conéixer el monument ''Vudú'', de l'artista Paco Torres, que ja comença a prendre forma en la cèntrica plaça. També s'han acostat a la Falla Plaça de la Mercé i han visitat el monument municipal de la mà de Pere Baenas, previ a la mascletà a càrrec de Pirotècnia Torís.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.135.65

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.