Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Març del 2024
FALLES

La parròquia de Sant Josep acull la missa del día 19 de març

A l’acte acudiran les Falleres Majors de Torrent, Maria Peris i Vega Román junt a les seues Corts d’Honor i autoritats i després es celebrarà el retorn de la patrona per La Cotxera

Com cada any el 19 de març a les 12 del migidia tindrà lloc la missa en honor a Sant Josepo en la parròquia que porta el nom del sant. A l’acte religiós acudiran les Falleres Majors de Torrent de 2024, Maria Peris i Vega Román acompanyades de les seues Corts d’Honor a més de l’acaldessa de Torrent, Amparo Folgado, el regidor de falles, Aitor Sánchez i la resta d’autoritats i membres de la corporació municipal. Després tindrà lloc l’homenatge al faller davant de l’estatua del Granerer per a recordar a tots els fallers i falleres que ja no estan entre nosaltres.

 

TORNADA DE LA VERGE

Però, si hi ha un acte poc conegut però d’alló més emotiu és la “tornada” de la Verge dels Desamparts al Bon Consell que organitza cada 19 de març la falla de la Cotxera.Cal recordar que aquesta comissió és l’encarregada del Trasllat, un dels actes més característics de les falles de la capital de l’Horta Sud el dia 16 de març. L’imatge es queda en la parròquia de l’Assumpció i el 19 de març els fallers i falleres de la Cotxera després de la missa en honor a Sant Josep porten l’imatge de tornada al Bon Consell pels carrers del barri de la comissió i del Bon Consell fins el temple.

 

Es tracta d’un trasllat molt emotiu i amb molt de sentiment que recorre carres del nucli antic davant la devoció i l’estima de molts veïns i veïnes que acompanyen l’imatge fins al temple. No falten els versos i les paraules d’estima a la Patrona de Torrent que no només es protagonista el dia del Trasllat i l’Ofrena sino també en aquest acte que cada vegada coneix més gent i que cada vegada s’ompli de persones devotes de la Geperudeta que l’acompanyen en aquesta jornada festiva.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.255.208

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.