Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 12 de Març del 2024
ENTREVISTA ROBERT GÓMEZ, PRESIDENT DE JUNTA LOCAL FALLERA

“La millor manera de canviar les coses és implicar-se”

Robert Gómez és el president de la Junta Local Fallera i amb ell parlem de tot el que queda en la recta final de les Falles 2024

Rober Gómez és des de fa uns mesos el nou president de la Junta Local Fallera de Torrent. Fill d’un dels fundadors de la comissió de Nicolás Andreu va ser president d’eixa falla durant quatre anys i en plena pandèmia i coneix de primera mà com són les falles de Torrent. Sent un gran orgull dels seus orígens, “he viscut i crescut en les falles que m’han donat uns valors que hui dia encara florixen. He sigut president els últims quatre anys en Nicolás Andreu, sempre treballant per la festa i per millorar-la”.

 

Rober parla de com encara com a president de JLF aquestes últimes setmanes de l’exercici faller, “portem mesos treballant per a que tot isca rodat, apreix mentida però, ja estem en la recta final”. Després de quatre anys de president en la seua comissió ara ha agarrat el testic de comandar la JLF, “vaig tindre un any en blanc en el qual vaig aprofitar per a tornar a escriure guions i en algun llibret de falles. Mai m’hauria imaginat que encapçalaria JLF. Els que som un poc crítics constructius, entenem que la millor manera de canviar les coses és implicar-se. Estic envoltat d’un grup genial, un equip molt treballador que fa les coses amb moltes ganes”.

 

Rober ha volgut destacar el treball que s’ha fet en “El Granerer, “hem possat una part que són els fallers que no ostenten un càrrec però, que tenen un pes molt important en el dia a dia de la falla. A més, la portada de la revista l’ha feta Daniel Sanz, un artista que es dedica precisament a això, a la fusta.

 

També hem preguntat al president pel projecte de futur de la Junta Local Fallera de Torrent, “enguany el primer era anar a poc a poc i guanyar un cert territori perdut. Durant tots estos anys, les diferents juntes han fet una gran labor, molt sacrificada i altruista com la nostra. Però sentíem que es podien millorar uns certs aspectes, i en això estem: a poc a poc”.

 

També Rober ens explica  a qué es dedica Junta Local Fallera, “estem en un edifici un molt reduït, que és una de les coses a revisar de cara al futur. Ací no sols ens reunim, també es guarden molts arxius i documents històrics de les falles de Torrent. I quant a l’equip, treballen molt dur durant tot l’any. Tot el món és conscient de la quantitat de concursos i històries que emboliquen a les falles. Les xarxes socials també és una cosa que estem treballant molt per a potenciar la festa”.

 

Ara només queden a penes set dies pel que arranque la setmana gran de les festes falleres a la capital de l’Horta Sud i vore al carrer tot el treball intern que al llarg de l’any desenvolupen els membres de Junta Local Fallera.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.22.138

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.