Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Març del 2024
ENTREVISTA FALLERES MAJORS DE TORRENT 2024

“Està sent un any molt intens”

Maria Peris serà la fallera major que fa 53 i Vega Román la número 46 i ambdues esperen la recta final de les festes josefines del seu any

Maria Peris i Vega Roman esperen ja la recta final de les Falles de 2024. Unes falles que esperen amb molta emoció. Maria és la fallera major de Torrent que fa 53 i Vega Román és la fallera major infantil de Torrent que fa 46. Amb elles parlem de com estan vivint aquest any i que esperen els dies grans de les festes falleres.

 

Ara sí que arriba el més important, esteu nervioses? Maria: De moment bé, si pense en el moment em pose un poc nerviosa de pensar en la responsabilitat que tenim en la crida, però de moment bé.

 

Vega: Els nervis els porte bé, però de pensar en el moment d’anar cap a la Torre, sent emoció.

 

En la Crida vàreu fer un discurs molt emocionant i molt emotiu, com va ser eixe moment? Maria: A la meua m’ha ajudat la meua amiga Noèlia que l’any passat va ser de la Cort d’Honor i sap el que és ser allà dalt. Va ser un moment únic. A més viure eixe moment amb la meua Cort va ser molt especial, ara compartim tots els moments juntes.

 

Vega: A mi m’ha ajudat Sara Garrigues, i també com Noèlia, sap el que és ser allà dalt de tota la gent. Estava molt nerviosa, però vaig gaudir molt del moment. Amb la meua Cort procurem no perdre ni un minut d’estar totes juntes.

 

Llevat de la Crida, quins són els actes que més espereu? Maria: Jo l’Ofrena. L’any passat va ser un acte que em va emocionar moltíssim i aquest any com a màxima representant de les Falles de Torrent donar l’últim ram... És un dels moments que més espere.

 

Vega: si jo també l’Ofrena. És un moment màgic perquè veus la Verge plena de flors i és molt emocionant. I també la cremà, que és l’essència de les falles.

 

Quina valoració feu d’enguany? Maria: Un any molt positiu. Un any que és per a viure i que sempre recordarem a la nostra vida. Hem pogut anar a tots els casals, a tots els actes que alguns no sabíem que es feien perquè el costum és estar al teu casal i la veritat que és un any de descobriment de tot el que es fa.

 

Vega: Jo també dir que és un any molt positiu. No m’ho crec, el temps ha passat molt de pressa i és un any que no oblidaré mai a la meua vida.

 

Com ha estat tornar als vostres casals, però com a Falleres Majors de Torrent? Maria: La veritat que és una sensació molt bonica. A vore, sempre que vas a un casal és molt bonic, però, anar a la teua comissió com a Fallera Major del poble és una sensació que no puc explicar. Veus l’orgull de tots.

 

Vega: És que ja no vas com a la Fallera Major Infantil de la teua falla sinó que ara vas com a Fallera Major Infantil de Torrent. És un orgull perquè tornes a casa teua amb la teua gent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.195.136

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.