Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Març del 2024

Detingudes quatre persones per venda de droga a Torrent

En els registres domiciliaris es van confiscar quasi 50 grams de cocaïna disposada per a la seua venda a petita escala, 110 grams d'haixix, 60 grams de marihuana, dosi d'heroïna i dues bàscules de precisió

Agents de la Policia Nacional han desmantellat dos punts de venda de droga a la menuda en el municipi de Torrenti han detingut a una dona i a tres homes, d'entre 22 i 45 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. En els registres practicats s'han confiscat quasi 50 grams de cocaïna disposada per a la seua venda a petita escala, 110 grams d'haixix, 60 grams de marihuana, dosi d'heroïna i dues bàscules de precisió.



Les investigacions van donar principi després de tindre coneixement els agents del Grup de Drogues de la Comissaria de Torrent, que en dos habitatges de l'esmentat municipi valencià podrien estar duent-se a terme vendes de diferents substàncies estupefaents a petita escala.



Després de múltiples perquisicions i en col·laboració amb els agents del Grup Operatiu de Resposta de la mateixa plantilla policial, els investigadors van aconseguir identificar a tres membres d'una família dedicats presumptament, a la venda de substàncies estupefaents, concretament cocaïna, heroïna, haixix i marihuana. A més es va esbrinar que una d'aquestes persones comptava amb sis cerques judicials i una policial.



Una vegada constatats els fets, els agents van practicar un registre domiciliari en el qual va participar la Unitat de Guies Canins de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana, procedint a la confiscació de quasi 50 grams de cocaïna preparada en dosi, 110 grams d'haixix, quasi 10 grams de marihuana, heroïna i una bàscula de precisió.


L'operació es va saldar amb la detenció d'una dona, un home i el fill d'aquest últim, a qui a més atribuir-li un delicte contra la salut pública se li va detindre com a presumpte autor d'un robatori amb força en les coses i reclamació judicial.



Venda a la menuda de marihuana
A més dels fets investigats anteriorment i de manera paral·lela, els policies van tindre coneixement que un jove resident en la mateixa localitat, podria estar dedicant-se al tràfic de drogues a la menuda des del seu habitatge, motiu pel qual van establir un dispositiu encaminat a la comprovació del possible il·lícit penal.



Fruit de les diverses perquisicions policials, es va localitzar l'immoble des del qual el sospitós duia a terme les vendes de marihuana, sent aquest identificat i duent-se a terme un registre domiciliari en el qual es van confiscar més de 50 grams de marihuana dosificats per a la seua venda a més d'una bàscula de precisió. El responsable va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per aquests fets.



Dels arrestats en aquestes dues operacions, tots ells amb antecedents, dos van ser posats a disposició judicial i altres dues van quedar en llibertat després de la seua presa de declaració en dependències policials, sent advertits de l'obligació de personar-se quan foren requerits per l'autoritat judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.131.13.17

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.