Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Març del 2024
FALLES

El casal de Ramón y Cajal acull la presentació de llibrets de falla

Presentaren els seus treballs les comissions de Sants Patrons, Plaça Cervantes de Paiporta, Sant Valerià, Antoni Pardo, Lope de Rueda, Poble Nou i Sant Roc

La Setmana Cultural de la Falla Ramón y Cajal ha començat amb gran entusiasme, obrint les portes del seu casal per a rebre als amants de la tradició i la cultura fallera. Des de les 22 hores del passat dilluns, les diferents comissions de la ciutat es van congregar per a exposar els seus llibrets.


L'esdeveniment va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Falles i Turisme, Aitor Sánchez, qui al costat de les falleres majors de Torrent, Maria Peris i Vega Roman, i els representants de la falla amfitriona, va presidir la cerimònia d'obertura. En el seu discurs, el regidor va emfatitzar el valor documental i històric dels llibrets com a eina de comunicació, identitat i difusió del patrimoni de la ciutat.



La Setmana Cultural va continuar ahir amb el concurs tipus Trivial "A Torrent no li falles" i la destacada nit de la poesia amb l'esperada edició de "Els Jocs Florals" que se celebra aquesta nit, tant per a adults com per als més xicotets. Les falles que van participar activament en l'exposició i van compartir les seues propostes de *llibrets van ser: Sants *Patrons, Plaça Cervantes de Paiporta, Sant Valerià, Antoni Pardo, Lope de Rueda, Poble Nou i Sant Roc.



Amb una programació vibrant i participativa, la Setmana Cultural de la Falla Ramón y Cajal es consolida com un espai de trobada per a celebrar i preservar les arrels i tradicions de la ciutat de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.55.83

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.