Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Març del 2024

El PSOE es queixa que Folgado no va deixar debatre i votes les esmenes de l'oposició

Per al principal partit de l'oposició es tracta d'"un atropellament democràtic i una acció política autoritària i contrària a la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i al Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les entitats locals"

El PSOE es queixa que Folgado no va deixar debatre i votes les esmenes de l'oposició. Per al principal partit de l'oposició es tracta d'"un atropellament democràtic i una acció política autoritària i contrària a la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i al Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les entitats locals".

 

Per al portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, “la negativa de l'alcaldessa a permetre la participació i la defensa de les esmenes dels diferents grups polítics demostra un menyspreu cap al pluralisme i el diàleg democràtic, pilars bàsics del nostre sistema polític i la nostra societat”.


Per als socialistes aquest comportament autoritari de l'equip de govern PP-Vox vulnera "els drets de representació de la ciutadania, que veu minvada la seua representació en el ple en silenciar-se la veu dels seus representants, les propostes dels quals no van poder ser escoltades ni debatudes per una decisió política sectària".


El PSOE de Torrent exigeix el respecte a la legalitat i als principis democràtics, instant a Amparo Folgado a rectificar i a garantir el dret dels grups en l'oposició a participar activament en els processos de debat i presa de decisions a l'Ajuntament.

 

D'igual manera, els socialistes instaran les autoritats competents perquè prenguen les mesures necessàries per a assegurar el compliment de la llei i la protecció de la democràcia local a Torrent. “La transparència, la participació i el respecte a les diferents veus polítiques són essencials per a la bona governança i el funcionament democràtic de la nostra societat. I Torrent no pot ser una excepció”, afirma Andrés Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.116.147

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.