Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 02 de Març del 2024
FALLES

Una espectacular Senyera il·lumina el cel de Torrent iniciant el mes de març

La plaça de la Unió Musical va acollir un castell de focs artificials del qual van gaudir els torrentins i torrentines

La ciutat de Torrent ha donat la benvinguda al mes de març de 2024 amb el primer dels actes del calendari pirotècnic. Una gran aposta de l'Ajuntament de Torrent a l'altura de les grans ciutats d'Espanya en termes de pirotècnia que ha congregat a milers de persones en la plaça de la Unió Musical.



El que s'ha viscut aquest divendres ha sigut un clar exemple de pirotècnica d'autor, baluard de l'empresa Vulcà. Un festival de pólvora, llum, color i música que ha sorprés i a ningú ha deixat indiferent. La diferència principal entre l'espectacle convencional i l'Arribada del Foc ha radicat en el disseny, estudiat i adaptat específicament a l'espai. En ell s'han combinat milers d'artefactes de diferents calibres per a aconseguir una creació única amb més de 3.500 artificis pirotècnics.



Un espectacle que s'ha estés prop de 10 minuts, íntegrament digital i de proximitat, que ha permés una distància menor cap a la gent, que ha ballat i saltat al ritme de la pólvora. Sense cap dubte, un dels moments més emotius ha sigut el colofó final, amb una gran Senyera que ha omplit de color el cel i que s'ha pogut albirar des de diferents punts de la comarca.



Les encarregades de donar el tret d'eixida van ser les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román, que van poder contemplar l'espectacle des del balcó de l'EMAT, acompanyades de les seues Corts d'Honor, així com representants de totes les festes de la ciutat de Torrent.

 

Al costat de l'alcaldessa Amparo Folgado, va estar la regidora de Turisme de la ciutat d'Alacant, Ana Poquet, que no va voler perdre's aquest espectacle únic, així com membres de l'equip de govern, de la corporació i els patrocinadors. L'espectacle va començar a les 23:15 a la porta de l'Ajuntament amb un espectacular correfoc que va anar cridant als torrentins i torrentines per tot el passeig central de l'Avinguda al Vedat a acudir a l'Arribada del Foc.
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.240.164

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.